Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy srácba,aki csak szexre használ.Hogy lépjek ki ebből?
Több,mint egy éve tart.
Úgy láttam hogy ő is kedvel,és többször utalt arra hogy szeret de csak akkor ír,ha rá ér találkozni velem,amúgy nem,pedig elérhető mindig..
Biztos csak nekem nem.
Nagyon rosszul érintett,amikor megtaláltam egy oldalát ahol 3-4 évvel ezelőtti posztok voltak arról hogy szerelmes volt egy lányba ,de nagyon.
Vele teljesen másképp viselkedett,és a szerelme szerintem még mai napig tart.
Jól érezte velem magát tudom,de sosem ír /írt kivéve akkor ha találkozni akart vagy valamit csinálni.
Próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot de nem ment.Letiltottam,letöröltem,de mindig úgy éreztem hogy talán lesz belőle valami.
Próbáltam vele megbeszélni ,nem tudtam.
Valamit tennem kéne
Iszonyatosan fáj hogy én szeretem,ellenben ő mást szeret még mindig.
Azt a lányt,akit már eljegyeztek.
Annyira fáj el sem tudom mondani.Bárcsak el tudnám.
Nem tudom mit írjak rá,hisz úgy sem erdeklem
De el akarom mondani neki hogy máshogy érzek, még ha őt nem is érdekli..
Nem tudom mit írjak neki.
Annyira fáj ez most hogy semmihez nincs kedvem.
Én 22 éves vagyok ő 25
"Beleszerettem egy srácba,aki csak szexre használ. Hogy lépjek ki ebből?"
Miért kéne kilépned? Van egy öreg ismerősöm, amerikai-magyar, aki elmagyarázta egyszer a lényeget. Fiatal felesége volt és az a szóbeszéd járta, hogy a nő mindenkivel csalja. Egyszer beszélgettünk és valahogy szóba került a dolog és azt mondta az öreg, hogy ha van egy jó üzlet, amiben részes vagy mondjuk 30%-ban, akkor annak örülni kell, ki kell élvezni és nem kell keseregni amiatt, hogy a 70%-a az másé. Szóval felfogás kérdése. Élvezd azt, amit kaptál belőle, ha szereted. Majd elmúlik az érzés egyszer és felszabadul a lelked.
"Iszonyatosan fáj hogy én szeretem,ellenben ő mást szeret még mindig.
Azt a lányt,akit már eljegyeztek.
Annyira fáj el sem tudom mondani.Bárcsak el tudnám.
Nem tudom mit írjak rá,hisz úgy sem erdeklem
De el akarom mondani neki hogy máshogy érzek, még ha őt nem is érdekli..
Nem tudom mit írjak neki."
Miért nem írod le neki ezt? Megírjam neki helyetted? Amúgy mindketten felnőttek vagytok korotok alapján, meg kellene tudni beszélni, hogy mit akartok egymástól.
Azt sajnos tudomásul kell venni, hogy a viszonzott szerelem az vagy jön, vagy nem, egész életed során. Én 45 elmúltam, de még sosem történt velem olyan az életemben, hogy ha beleszerettem egy lányba, az kölcsönös lett volna. Ahogy ha valaki belém szeretett én azt viszonozni tudtam volna. El kell fogadni, hogy ez van. Majd elmúlik.
Kicseszett egy ellentmondás vagy te kérdező. Hogy ne lennél már magányos mikor esélyt sem adsz másnak. Mert mint egy idióta pincsi koslatsz egy olyan után akinek te nem kellesz csak szexre. Aztán azzal magyarázod, hogy maganyos vagy. Persze, aztán mégis írod, hogybpróbáltad mással de neked mégis csak kell, hogy ez srác kihasználjon.
Neked ez teljesen jó, te igényleg, hogy lelkileg szarba legyél tiporva. De akkor minek sipákolsz közben. Élvezd..
Valld be! Élvezed, ha kihasználnak....
Komolyan ma már egy nőben sincs tartás...😫
Már végeztem vele
Szóval felesleges irogatni
Le írtam neki amit gondolok,aztán letiltottam
Szar ,de minden elmúlik idővel.
Na, büszke vagyok rád,most már csak tartsd is magad ehhez!
Ami a magányt illet: amíg ilyen elkeseredetten kapkodsz mindenki után, aki a legkevesebb törődést is meglibbenti neked, ne párkapcsolatot keress. Inkább építs baráti kapcsolatokat, akikre számíthatsz, és ők is rád. Hidd el, az is nagy kihívás, viszont nagyon hasznos. Aztán ha már legalább lesznek emberek az életedben, akikkel tudsz őszintén beszélgetni, akkor gondolkozz el újra egy párkapcsolaton (természetesen mással, nem ezzel a fazonnal).
Igen természetesen igazatok van.Eskuszom rengeteg erőt adtatok ,és köszönöm.
Tartom magam hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!