Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki beleszeret az orvosába, annak milyen lelki problémája van?
1q nem az hogy nem merem randira hívni hanem nem akarnám direktbe felkinálni magam.
A randira vagy kávéra hívni egy ferfit nekem olyan mint az a vicc:
"Juliska hazakiserhetlek? Meg hát.."
Annyira átlátszó.
Nekem a direkt kommunikáció nem jön be.
Nem igy szoktam ill igy nem is tudok pasikkal összejönni.
A kapcsolataim ugy alakulnak ki pl flörtölések oda vissza, beszélgetések, nevetések, egyutt megyunk mindenhova, és magátol alakul ki minden, termeszetesen jönnek a dolgok spontán maguktól.
Nekem ez nem stilusom hogy pasikat hivjak el randira. Nekem ez nem jön. Nem vagyok ilyen iranyito jellem. Nem is tudok az lenni.
Dr olyan pl van ha meloban kimegyek boltba akkor kerdezek mindenkit mit hozzak neki kell e csoki kávé ragcsa vag, bármi. Néha rendelnek is. De hogy en egy ferfit direktbe elhivjak az nekem olyan mintha azt mondanám neki hogy szétteszem neki simán jön e, van e kedve velem "lenni"?
Mintha direktbe felkínálnám magam tálcán.
😅😅😅 Sírva röhögök ezeken a válaszokon.
“ Nevemen szólított . Megsimogatott. Mással tuti nem ilyen kedves .”
Én végzős orvostanhallgató vagyok. Hallottam már pár dolgot, láttam is. 1. Sok orvos valóban odafigyel és próbál kedves lenni minden betegével. ( Fogorvosom is a nevemen szólít , puszit ad és megfogja a kezemet, ha fájdalmat okoz….)
2. Sokszor élvezik , ha a nők epekednek utánuk . Ott a gyűrű rajtuk, de simán félre tudnak lépni . Persze , ezek csak kalandok. Semmi komoly.
3. Mitől érezné többet egy orvos a betege iránt 10-20 perc találkozás után ? Könyörgök, mi fogná őket meg?
Másik kedvencem . “ Én nem lépek, hiszen az direkt felhívás a szexre .”
Álmodozzatok csak a fehér lovas hercegről … nem fog eljönni . Nőnek is illik tenni egy kapcsolatért.
Van párom , semmi köze az eü-höz, én hívtam el randizni és az elején én voltam a dominánsabb. Ma már a tenyéren hordoz és elismeri , hogy főleg én tettem azért , hogy összejöjjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!