Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság valóban nagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi

De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja

Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?

Nemdohányzóként semmiképp?

Én napi 2 doboz piros marlborot szivok

Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna

27/f

jan. 29. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarok cigizni, és nem akarok inni. Ezért nem teszem egyiket sem. És azért jó az életem, mert nem kell olyat tennem, amit nem akarok, se olyan embert az életembe engednem, aki csak bosszúságot okozna.
jan. 29. 23:53
 32/61 anonim ***** válasza:
89%
A nem dohányzókat zavarni fogja ha dohányzol mert érzi a szagát, mintha egy hamutartóval csókolózna. Keress dohányzó csajt és a problémád megoldódik, de még jobban járnál ha letennéd a cigit :)
jan. 30. 00:51
 33/61 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább az anyagi kiadások miatt ami elmegy rá. Hogyha csak nem napi 10 szálat szív. De az is elég sok, mert egy bizonyos idő után nem lesz elég.
jan. 30. 04:27
 34/61 anonim ***** válasza:
25%

3as vagyok. Jajj 4es😅. Ezekszerint a szomszédomban a vezérigazgató is proli..

6 van aki 80 évesen is szívja, van aki sose cigizett mégis tüdőbeteg.

Kérdező, a szivarka sztm is undorító még bagósként is.

Nekem Iqosra mondják mindig hogy inkább sima cigit szívják, mert az rongyszagú.

Bagósként örülök hogy pl étterembe nem lehet cigizni.

Azon viszont röhögök hogy buszmegállóban nem lehet rágyújtani mert fujj káros...de az induló Ikarus füstöl meg többszáz autó megy el mellette.

Nekem piás pasi nem kéne, kinek mi. Cigitől legalább nem lesz hülye senki.

Én pl napi 10 szálat szívok átlagban 9 éve.

Mindenki más. Megértem azt is aki nem tolerájja...nem is kötelező, de bőven lehet nője valakinek aki cigizik na meg sok nő is szívja.

N 31

jan. 30. 05:48
 35/61 anonim ***** válasza:
26%
füstöl nem lesz baja**
jan. 30. 05:50
 36/61 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező szerintem azért nem ártana csökkenteni a mennyiséget, napi két doboz az elég durva, később komoly következményei lesznek.

Egyébként a tüdő öntisztuló, kb. az, hogy nagyvárosban él valaki felér a dohányzással, hiába nem gyújtott rá soha az illető. A probléma akkor van amikor a tüdő már nem képes tisztulni, mivel újabb és újabb adagot kap.

Én több, mint 10 éve cigizek úgy, hogy szinte csak hétvégente gyújtok rá, ha elmegyek valahova haverokkal bulizni, kocsmázni. Sose szoktam rá és elképzelni nem tudom, hogy pl. ébredés után egyből rá kelljen gyújtanom, főleg nem beltérben.

Annak is örültem amikor betiltották a kocsmákban és egyéb belső terekben való cigizést, nagyon undorító volt, főleg hogy az ember beült valahova pár sört meginni és úgy ért haza mint aki a füstölőben járt.

Azt gondolom a dohányzást is ugyanúgy lehet kulturáltan, mértékkel csinálni, mint az ivást. Nyilván van sok alternatív megoldás, illetve a jó minőségű cigaretta, szivar és egyéb termékek fogyasztása totál más, mint amikor a kartonpapír Slágert, Fecskét vagy Hungáriát szívja valaki (léteznek még ezek? :D).

Nyilván sok olyan nő van aki számára kizárt a dohányzás, de ne legyünk álszentek, sokan rágyújtanak úgy is, hogy alapból nem cigiznek, főleg fiatalabb korban.

Szerintem a belftéri cigizésről szokj le, csökknetsd az adagot és próbálj meg nem rászokni (vagy jobban ráfüggni). Bár napi 2 doboz már elég súlyos függőség, szóval mindenképp érdemes lenne kevesebbet füstölni.

jan. 30. 06:22
 37/61 anonim ***** válasza:
43%
Nem dohányzom, nem kizáró ok a dohányzás.
jan. 30. 07:35
 38/61 anonim ***** válasza:
79%

Duplán is kicseszel magaddal.

Eleve a dohányzás egy nehezen vagy sehogy nem tolerálható dolog, de a napi 40 ! szál, még az átlag dohányost is taszíthatja.

jan. 30. 09:03
 39/61 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy 27 évesen még nincs eü bajod, majd lesz. Mindkét szülőm láncdohányos már vagy 30-35 éve, egész nap krahácsolnak, horkolnak mint a rohadt élet.

Ettől függetlenül, nem zárok ki senkit mert dohányos, most is egy elég nagy cigissel randizom úgy, hogy én nem dohányzom (max a vizipipát szeretem, ha összejövetelek vannak), annyi biztos, rosszat tesz a horkolásnak, tehát mikor együtt vagyunk kb 1-2 óra alvást tudok összevakarni.

Nem ő az első dohányos barátom, de a többség nem dohányzott.

jan. 30. 09:11
 40/61 anonim ***** válasza:
66%
Mindkét nemnél hátrány. Undorító és káros szenvedély.
jan. 30. 09:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!