Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzek így? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek így? Miért nem megy? Van még más így? Hogy gyűritek le magatokban ezeket az érzéseket?

Figyelt kérdés

Évek óta nincs párkapcsolatom, de egyszerűen nem megy az ismerkedés. Olyan párra vágyom 40+-osként, mint az amerikai "nyálas" filmekben. Ebben a meglátni és megszeretni valamilyen véletlen folytán. Miért nem tudom levetkőzni ezt a naivitást? A korábbi párkapcsolataim sem ilyen romantikusan kezdődtek. Lehet, hogy ez a hiányérzet erősödött fel?

Van még rajtam kívül ilyen nő/férfi, aki hisz a romantikus véletlen találkozásokban?

2024. jan. 21. 12:15
1 2
 11/15 gabor49 ***** válasza:
48%
kevered a filmet a valósággal sajnos
2024. jan. 22. 04:59
 12/15 anonim ***** válasza:
65%
20-30 éve még csak a véletlen találkozásokra lehetett számítani, hiszen nem voltak társkereső applikációk. Újságokban meg később a neten voltak társkeresők, de lenézték, kinevették azt, aki ilyen módon ismerkedett. Én azóta is a természetes, offline párkeresésben hiszek, szerintem az a szép és az a normális. Szóval igen, szerintem igazad van, kérdező.
2024. febr. 12. 04:40
 13/15 anonim ***** válasza:
49%

Mondanám, hogy hiszek a véletlenekeben, de igazából nincs ilyen. Nagyon nagyon minimális az esély arra, hogy az ember csak úgy, pont véletlenül botlik bele valakibe. A legjobb kapcsolatok baráti, haveri társaságon keresztül születnek. A tinder és társai szarságot én is rendkívül sterilnek és visszatszítónak gondolom, az egész ilyen húspiac jellegű, ahol kvázi lista alapján pipálgat az ember, nincs benne semmi természetesség és kötetlenség.

Anno exemmel úgy ismerkedtem meg, hogy ő jött oda hozzám, kvázi mintha csak véletlenül egymásba botlottunk volna, de igazából ez sem volt véletlen. Mint kiderült később, sokszor voltunk egy helyen, baráti, haveri társaság között is volt pár kapocs, ráadásul amikor odajött hozzám akkor is pont olyan esemény volt a városban, ahol ez lehetséges volt. Tehát sok ember volt az utcán (kvázi fesztivál jellegű dolog) és mindenki "megfelelő" állapotban volt.

Utólag az is kiderült, hogy még közös képünk is volt egymással, úgy, hogy én nem is emlékeztem erre.

Szóval látszólag véletlenszerűen keveredtünk össze, valójában tudatos volt az egész, gyakorlatilag ő nézett ki magának, én meg belementem a dologba.

2024. febr. 12. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
15%
Nincsenek véletlenek kérdező. Szabad akarat van, te mész oda és a másik is oda megy, ő szól hozzád te viszonzod, ő hív randizni te belemész stb. stb.
2024. márc. 18. 21:01
 15/15 anonim ***** válasza:

#14:

tehát az nem mvéletlen, ha valaki elmegy egy bálba, ahol találkozik valakivel (merő véletlenül megakad a szeme a másikon) és egy élten át együtt vannak? Bizony - ez véletlen találkozás (utalok a 10. alatti válaszomra).

2024. márc. 19. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!