Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire keresitek magatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire keresitek magatokban a hibát, nők, ha megcsal a pasitok?

Figyelt kérdés

Főleg, ha van valami szépség hibátok, könnyű pont arra gondolni, hogy azert csalt meg, vagy hagyott el?

Gondoltok arra, hogy a masik jobb volt a masik nő, még ha csak titkon is?

2023. júl. 6. 15:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
A masikban keresek a hibát hogy mekkora gyöker. Ha nem teszik vmi minek van velem minek ver át eleve?
2023. júl. 6. 15:17
 2/20 anonim ***** válasza:
79%
Semennyire.
2023. júl. 6. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
Kinek ne lenne szépséghibája? Jó alakom van, sokat edzek, vékony vagyok, ha ez neki nem elég, akkor nem velem van a baj, hanem ő egy patkány.
2023. júl. 6. 15:21
 4/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem történt még ilyen, de biztos hogy elgondolkoznék rajta, hogy mit nem adtam meg neki, miért nézett más nőre úgy. Mi lehet a hiba velem.
2023. júl. 6. 15:25
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
#4 az ilyeneknek lehozhatod a csillagokat is, ha egyszer nem bírnak a farkukkal. Nem veled lenne a gond, ha igen, akkor szakíthatott volna félrekúrás helyett.
2023. júl. 6. 15:31
 6/20 anonim ***** válasza:
94%
Az a hibás aki megcsal és nem szól,hogy hé nekem valami nem jó.Mehet a f...ba
2023. júl. 6. 15:34
 7/20 anonim ***** válasza:
90%
A volt férjemnek a vérében van a hűtlenség. Pusztán azért csal mindenkit, mert egy pina kevés. Ezért minek okoljam magam?Ilyen a jelleme, mint a válás közben kiderült szépen lassan róla minden. Minden nője mellett félrebaszott.
2023. júl. 6. 15:35
 8/20 anonim ***** válasza:
84%

#4 Hát van, hogy pl. azt nem tudod megadni neki, hogy egy 180 cm-es néger nő legyél, esetleg hogy egy 160 cm-es ázsiai...

De lehet, hogy túl sokat tettél érte, esetleg kék a szemed, de ő még zöld szeművel nem volt.

Tudod utólag ezt mindig meg lehet ám magyarázni, meg visszamenőlegesen problémákat keresni ott, ahol amúgy nem volt.

Sokszor csak annyi az indok, hogy megtette, mert épp elunta magát és/vagy volt rá lehetősége, ő meg azt hitte nem derül ki.Ennyit erről.:)

2023. júl. 6. 15:45
 9/20 anonim ***** válasza:
11%
Semmenyire sem itt a nők szerint minden társkeresési/párkapcsolati problémában csak és kizárólag a férfi lehet a hibás még akkor is ha nő pasija(akivel amúgy tök boldogok és pasi a tenyerén hordoza a csajt) szeme láttára smárol le egy buliban egy másik pasit.
2023. júl. 6. 15:57
 10/20 anonim ***** válasza:
69%
Volt barátom, aki érzelmileg megcsalt a rozmártestű, orgrefejű exével, mikor én egy teljesen vállalható, atletikus, babaarcú lány voltam.
2023. júl. 6. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!