Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire keresitek magatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire keresitek magatokban a hibát, nők, ha megcsal a pasitok?

Figyelt kérdés

Főleg, ha van valami szépség hibátok, könnyű pont arra gondolni, hogy azert csalt meg, vagy hagyott el?

Gondoltok arra, hogy a masik jobb volt a masik nő, még ha csak titkon is?

2023. júl. 6. 15:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ha mindig a hűtlen a hibas (mondom ezt megcsaltként) mert lehet remélte, hogy jó lesz velünk a szex, de nem volt jó, vagy lehet kötődik valaki máshoz erzelmileg, es meg ő se tud róla teljes mértékben.
2023. júl. 6. 16:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek felelőtlen,szeretet kurv.aki még saját magát sem képes szeretni.Mindig kell a visszaigazolás másoktól.
2023. júl. 6. 16:12
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem csaltak meg soha, de nem hiszem, hogy magamat hibáztatnám, szerintem szimplán egy gyökérnek tartanám onnantól a másikat.
2023. júl. 6. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Semennyire. Ha nem tetszem neki, akkor szakítson. Én is ezt tenném😃✌️
2023. júl. 6. 16:59
 15/20 anonim ***** válasza:

Semennyire.

Arra gondolok egy barom mert a szépséghibáim ellenére nem ismerek nálam adakozobb embert. Illetve arra hogy x ev mulva ugyis felkeres mert nehezen talal majd olyant aki igy szereti (eddig sokszor volt ilyen).

A másik nőt sosem szidom. Nem az o hibaja ha jobban nez ki az en parom a szar mert nem birja a farkat a gatyaban tartani.

De egyebkent ha valaki megcsal azert van nem szeret. Tehat azzal hogy ezt megteszi csak szivesseget tesz neked mert amit eddig lehet naponta hazudott azt megdontotte vegre es kimutatta mit is erez igazan.

2023. júl. 7. 05:47
 16/20 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ. Ha egy viszonylag friss járogatásról van szó, akkor nem, nincs ott semmi keresnivalója az önhibáztatásnak. Főleg ilyen ostoba érv miatt, hogy van szépséghibám. :D Ha a 15 éves hazassagomrol van szó, ahol alapvetően a másik hűséges, akkor ott erősen mindkét félnek magába kell neznie.
2023. júl. 7. 07:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a legjobb válasz szerintem amit a 16os ír.
2023. júl. 7. 13:08
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#16 Ha valami baj van a kapcsolattal, az abszolút 10000%ig lehet a te hibád, a megcsalás nem.

A párkapcsolati problémákra a valid reakció a kommunikáció, vagy a kapcsolat otthagyása. A megcsalás csak egy újabb, az eredetitől teljesen elkülönülő probléma.

Ugye ha már egyszer beleültél egy rágóba, akkor a legjobb amit tehetsz hogy megpróbálod letakaritani magad/átöltözöl, nem pedig az, hogy "ha már úgyis annyi a gatyámnak, akkor ennyi erővel bele is szarhatok".

Amúgy ijesztő hogy mennyi ember hiszi hogy oké a megcsalás, ha gond van a kapcsolattal...

2023. júl. 7. 16:26
 19/20 anonim ***** válasza:
18, és hol írtam azt, hogy egyik vagy másik hibája? Sehol. Azt írtam, hogy ebben az esetben mindkét félnek magába kell néznie.
2023. júl. 7. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem néznék magamba soha, ha megcsalna a párom, eszem ágában nem lenne.
2023. júl. 7. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!