Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ha 27 évesek lennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ha 27 évesek lennétek, az alábbiak közül mit reagálnátok magatokban, ha az eddig szimpatikus 29 éves férfiról kiderülne a randi közepén, hogy még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Egyből elkönyvelném magamban egy defektes vesztesnek, hiába volt eddig szimpatikus. Nem szeretnék találkozni vele többet.
Meghallgatnám az indokait, hogy miért alakult így az élete. Simán lehet, hogy utána nem igazán zavarna ez a dolog és akár belé is tudnék szeretni.
Nem nagyon zavarna, ha ez a dolog kiderülne. Ha eddig szimpatikus volt és megkedveltem, továbbra is szimpatikus lesz.
29 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy megkérdezed, mióta keresi a párját és ő nem hazudik, bevallja, hogy még nem volt párkapcsolata.
2021. ápr. 28. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Elgondolkodnék, hogy egy egyszerű kérdésre se képes válaszolni, akkor nagy problémák lesznek a kapcsolatban.

A "mióta keresed a párodat?" kérdésre nem az a válasz, hogy "Soha nem volt még párkapcsolatom."

2021. ápr. 28. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem egyből azt mondaná. Csak annyit, hogy nagyon régóta. És Te mondjuk visszakérdezel, hogy mennyire régóta. És akkor mondaná, hogy még nem volt párkapcsolata.
2021. ápr. 28. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Nekem csak akkor lenne szimpatikus, ha az átlagosnál magasabb szintű az emberismerete és az önismerete. Viszont az ide írogató, "még nem volt barátnője / kapcsolata" pasikra ennek pont az ellenkezője igaz. Be vannak zárkózva a saját világukba, és megrekedtek a korai kamaszkori érzelmi fejlettségi szintjén.
2021. ápr. 28. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a volt csajommal megismerkedtem még szűz voltam, soha nem volt előtte semmilyen szexuális élményem.

Ő nagyon meglepődött, mert totál mást gondolt eredetileg rólam. Nem változott meg a véleménye, tényleg csak meglepődött.

A legtöbb ember egyébként leszarja, hogy neked volt e valakid vagy sem.

2021. ápr. 28. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
4: Hánnyal beszélgettél közülük? Egyel sem?
2021. máj. 26. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!