Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti összejönnétek egy 29 éves,paranoid skizofrén fiúval?

Figyelt kérdés

Magamat illetve nagyon rendes srác vagyok,mindenkivel jól kijövök,könnyen barátkozom,csak sajnos súlyos skizofrén vagyok,amiről ugye nem tehetek...:(

Gyakran vannak "rohamaim",sok gyógyszert szedek..

Szóval ezek ellenére van olyan lány,akinek ez nem számít?

2020. nov. 19. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
kizárt, nyomorékokkal soha
2020. nov. 19. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
lány esetén ez nem lenne kizáró ok
2020. nov. 19. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Csak akkor, ha alkoholista, nőgyűlölő, és 29/F vagy Bandi a ló néven ír ki naponta 10 kérdést.
2020. nov. 19. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Hogyne, máris rohanok felszedni egyet!
2020. nov. 19. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
43%
Attól függ, mennyire súlyos, mit takarnak a rohamok, szedi-e normálisan a gyógyszereit, megtesz-e mindent a probléma kezeléséért... és tudom, csúnyán fog hangzani, de nekem mennyire kell a rohamok miatt megváltoztatni az életemet. Olyanba nem szívesen mennék bele, úgy, hogy alig ismerem, hogy azon kelljen minden programon aggódnom, hogy most ne legyen roham, mert akkor el kell mennünk / kínos, vagy hogy egyáltalán ne tudjak kimozdulni azért, mert akkor már inkább el sem megyünk.
2020. nov. 19. 19:26
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Biztos, hogy nem.
2020. nov. 19. 20:16
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

Annyira nem fogom megérteni mit élt át lelkileg az a 12 ember!!! aki lepontozta a 2-es válaszolót.

Ilyenkor frusztráltak vagytok? Vagy dühösek? Vagy mi zajlik le bennetek?

A válasz nem attól függően hasznos vagy nem hasznos, hogy egybevág-e a világnézetetekkel, hanem attól, hogy ha NYITOTT SZEMMEL JÁRTOK, akkor láthatjátok, hogy a sérült, beteg lányoknak is sokkal nagyobb eséllyel akad akár TELJESEN EGÉSZSÉGES párja, mint fordított esetben.

2020. nov. 20. 00:51
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem, az ilyenek még a saját szüleikre is veszélyesek ha elfogy a gyógyszer.
2020. nov. 20. 01:21
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

Én dezorganizált skizofrén vagyok de gyógyszerekkel, jól karban van tartva utoljára 4 éve, voltam benn hosszabb ideig pszichiátrián. 3 éve van barátnőm szóval lehetséges a dolog nem higy az előző válaszolóknak. De azért nagyon nehéz tudom. Nekem a sport sokat segített testileg is fejben is meg ahhoz is hogy, barátnőm legyen 😄 kezelni kell ezt a "betegséget" én nem érzem betegnek magam de tudom hogy, esélyem sincs a gyógyszerek nélkül az életben. Ez van én meg boldog akarok lenni szóval 🙄 hiába vagy rendes a paranoid skizofrénia ijesztő tud lenni másoknak, nem lehetetlen barátnőt találni de nehéz. Ezt muszáj megérteni ha boldog akarsz lenni ha el akarsz valamit érni az életben.

25/F

2020. nov. 29. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, nekem nem az számít. ha eléggé szeretem, inkább örülnék hogy tudok segíteni neki
2020. dec. 11. 14:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!