Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha 3 napja ismerkedtek netről egy 29 éves férfival, eddig szimpatikus volt nektek, aztán kiderül, hogy még nem volt párkapcsolata, akkor lerázzátok? Esélye sincs randira?
Őszinte leszek, nekem nem a szex része lenne a baj, hanem hogy egy felnőtt férfinak kellene megtanulnia az alapokat egy kapcsolatról. Illetve azért intő jel lenne számomra. A mostani párom sem volt előttem egy nagy hódító, de azért legalább párszor volt rövidebb kapcsolata, amiből ezt-azt megtanult. Még így is elég meredek volt az elején az együtt élés kérdése, sok konfliktust szült, de megérte.
Nyilván embertípus függő is, ha a jellemed olyan, hogy tudsz figyelni a másikra is, tudsz alkalmazkodni, hajlandó vagy belátni, ha hibázol, akkor talán. Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak neked kell tenni a dolgokért, sőt.
De pl. régen ismerkedtem egy 25 éves sráccal, aki nem volt még kapcsolatban sosem, és egyszerűen odáig voltam érte, de annyira nem tett semmit, hogy legyen valami, annyira nem reagált a dolgokra, hogy beleuntam és egyszerűen kiábrándultam. Utólag megbeszéltük, hogy szerelmes volt belém, és én hiába mondtam el neki már akkor, hogy nagyon tetszik nekem, ő félt, és nem tett semmit, pedig tudta jól, hogy szabad a pálya. (Még mielőtt bárki mondaná, hogy a lány is kezdeményezhet, szerintem elégnek kell lennie, hogy "nagyon tetszel nekem és épp nincs senkim".)
Ez a félénkség még 18 évesen oké, de pl. már 28 évesen nagyon kellemetlen.
Igen, le. De nem azért, mert nem volt kapcsolata, hanem mert ezt mindenképp meg akarja osztani velem.. 3 nap után!
"Úriember nem beszél a nőügyiről"
Oké, nem volt.. ez max akkor derüljön ki, miután bedugtad! Addig ne is lássák rajtad! Nem kell ennyire őszintének és nyitott könyvnek lenni a másik féllel, amikor abban se lehetsz biztos, hogy nő ül e egyáltalán a másik gépnél...
Tanulj meg flörtölni! Az őszinteség max a kapcsolaton belül működik. Ismerkedési fázisban, ha teljesen egyenes és őszinte vagy akkor az kiszámítható és unalmas.. ez pedig illúzióromboló.
Senki nem akar szenvedni egy beteg életképtelen pasival. Jezusom mit csinaltat elmúlt 15 évben? Biztos oka van hogy itt tart.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!