Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves vagyok, van egy 53 éves barátnőm, működne-e a kapcsolat?
Erős a vágy egymás iránt bennünk. Jó az ágyban és egyik ilyen alkalommal igen mély őszinteséggel súgta a fülembe: Szerelmem. Valahogy valódi érzelmek törtek fel.
Működhet-e egy ilyen kapcsolat?
sorry, elröhögtem magam, ahogy elolvastam a kérdésedet.
igen, bizti működhet, gyere majd vissza 10 év múlva, és írd meg, hol tartotok.
És miért jó, hogy kb apád kúrogat?
Ja van pénze, meg kocsija is talán.
Attól függ, mik a terveid.
Házasság 2 év múlva, gyerek 5 év múlva?
Vagy egyszerűen egy jó kapcsolat, tart, amíg tart?
A barátnődnek vélhetőleg már felnőtt gyereke van, nem tudom,hogy Te szeretnél-e.
Ez a korkülönbség nagyon nagy, de kivételek mindig vannak, és ha azt nézzük, a házasságokban válóoknak sosem a korkülönbség számít.
szerintem az első mondatodban mondtad ki a lényeget: erős a vágy Bennetek a másik irányába. Nem hinném,hogy ez szerelem, intim pillanatokban hajlamosak vagyunk az érzelemkitörésre.
De nem kizárt,hogy így van.
Nem vagyok még 53 éves, de fiatal sem. Volt kapcsolatom Hozzád hasonló korú sráccal. Nem terveztünk hosszútávra,megbeszélés nélkül tudtuk mindketten miről szól ez az egész, és azt is,hogy behatárolható ideig tart.
Belőlem is váltott ki érzéseket ez a kapcsolat, volt amikor úgy éreztem,hogy szerelmes vagyok, de tudom, ez nem így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!