Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy exem, akinél minden tökéletes volt, csak egy dolog nem, de az nagyon. Most hozzá viszonyítva keresek. Jó ez így?
Ha azt kérdezed, jó-e így, szerintem nem. Egyrészt nem jó az exe(i)dhez hasonlítgatni a férfiakat. Másrészt nem kellett volna lefeküdnöd ezzel a fiúval, amíg még azt se tudod, hogy mit érzel iránta.
Kedves nők, fogjátok fel végre, hogy a kósza numerák kergetése soha nem volt, és soha nem lesz női sport. Ilyesmiből ti csak rosszul jöhettek ki.
Az én válaszom az 1 2 és a 3 válaszok összegyúrva, pedig nő vagyok.
Miért, miért feküdtél le vele, ha ez a sok keszekuszaság van benned?
Nem értem a mai lányokat.
Kedves Kérdező!
Amit érzel, szerintem elfogadható - nem vagy még túl az előzőn. Ilyenkor az ember fejében kavarognak a gondolatok, a lelkében meg az érzelmek.
Lehet, hogy meg leszek kövezve, de ebben a vulnerábilis stádiumban a kósza numera nem hiba - ha nem játszol senki érzéseivel. Ebből a szempontból nem volt jó, hogy lefeküdtél a sráccal, hiszen érzelmek is vannak, és ebben a lelkiállapotban nem tudnak kiforrni, letisztulni, így pedig valaki sérülni fog. Ha akarsz valamit a sráctól, előbb zárd le az előzőt. AZ exhez való hasonlítgatás nem segíti ezt a folyamatot.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!