Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy exem, akinél minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy exem, akinél minden tökéletes volt, csak egy dolog nem, de az nagyon. Most hozzá viszonyítva keresek. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki a szakításomig csak barátom volt, de az sem olyan erősen, viszont most én is többet érzek iránta (neki megismerkedésünk óta bejövök,de ezt csak most mondta el), de tudom hogy nem az igazi, mert valamiért nem érzem azt, amit az exemnél, hogy minden egyes dolga(tett, mondat, külső) vonzó számomra. Persze vonzó, de nem annyira mint az exemnél éreztem. Nem tudom, hogy érdemes-e így egy kapcsolat. Valójában közel egy hete kerültünk közelebb egymáshoz és le is feküdtünk.

2018. ápr. 30. 22:31
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Miért nem lehet a múltat lezárni és az exet békén hagyni a fenébe? Addig soha nem leszel boldog, és soha nem lesz normális kapcsolatod, amíg minden pasit, az exedhez hasonlítasz.
2018. ápr. 30. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Miért van az, hogy manapság egyre több nő csak úgy odadobja a meztelen testét egy-egy havernak, ismerősnek, barátnak búfelejtőként? Hánynom kell tőletek, ne haragudjatok. AMíg nem lépsz túl az exeden, mi a 3,14csáért kerülgetsz mást, hemperegsz mással?
2018. ápr. 30. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

Ha azt kérdezed, jó-e így, szerintem nem. Egyrészt nem jó az exe(i)dhez hasonlítgatni a férfiakat. Másrészt nem kellett volna lefeküdnöd ezzel a fiúval, amíg még azt se tudod, hogy mit érzel iránta.

Kedves nők, fogjátok fel végre, hogy a kósza numerák kergetése soha nem volt, és soha nem lesz női sport. Ilyesmiből ti csak rosszul jöhettek ki.

2018. ápr. 30. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az én válaszom az 1 2 és a 3 válaszok összegyúrva, pedig nő vagyok.

Miért, miért feküdtél le vele, ha ez a sok keszekuszaság van benned?

Nem értem a mai lányokat.

2018. ápr. 30. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Kesobb ezzel a szoveggel dobod: "Azt hittem elfelejtettem a Pistit, de nem tudom, azt hittem beled szerettem, de csak becsaptam onmagam. Maradjunk baratok, ne haragudj, nem akartam jatszani az erzeseiddel. Amúgy a szex is jo volt veled. Ha akarod megmaradhat a baratsagunk extrakkal"
2018. ápr. 30. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
30as nobol is sok ilyet ismerek, ok se jobbak, valami nagyon megborult sok nonel. Nincs bennük tartas es nulla onismeret.
2018. ápr. 30. 23:38
 7/7 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Amit érzel, szerintem elfogadható - nem vagy még túl az előzőn. Ilyenkor az ember fejében kavarognak a gondolatok, a lelkében meg az érzelmek.

Lehet, hogy meg leszek kövezve, de ebben a vulnerábilis stádiumban a kósza numera nem hiba - ha nem játszol senki érzéseivel. Ebből a szempontból nem volt jó, hogy lefeküdtél a sráccal, hiszen érzelmek is vannak, és ebben a lelkiállapotban nem tudnak kiforrni, letisztulni, így pedig valaki sérülni fog. Ha akarsz valamit a sráctól, előbb zárd le az előzőt. AZ exhez való hasonlítgatás nem segíti ezt a folyamatot.

32/F

2018. máj. 1. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!