Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány évig gondoltatok igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évig gondoltatok igazán szerelemmel a párotokra? Amikor, ha gondoltatok rá úgy éreztétek, hogy ő a legjobb dolog az életetekben?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 27. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

A szerelem átalakult nagyon mély szeretetté, és született két kis porontyunk, úgyhogy lecsúszott a "3. legjobb dolog az életemben" helyre, az első helyezett megosztott, második ezért nem is lett kiosztva.

10 éve vagyunk együtt, de a mai napig valami különös érzés fog el, ha eszembe jut. Nem az a vad burjánzó szerelem mint a kapcsolat elején, hanem inkább olyan mélyről jövő jó érzés, ami mosolyt csal az arcodra, az érzés hogy lelkileg egyensúlyban vagy. Ha elmegy pár napra vagy hétre, a mai napig úgy tud hiányozni, hogy a szívem majd ketté szakad.

2018. ápr. 27. 00:55
 2/10 anonim ***** válasza:
6%

Leírok egy-két gyakoris női választ, csak úgy unaloműzésből és szórakoztatásképpen:

20 évesen jöttünk össze, előtte csak pár csók volt egy fiúval meg egy nagyon rossz élmény a szüzességem elvesztéséről. De aztán jött "Ő" és teljesen elvarázsolt külső, bennső téren mindennel. 15 éve vagyunk együtt, mai napig lobogó és féktelen szerelemmel. Soha egyetlen pillanatig nem jutott eszembe más férfi, nem is gondoltam másra ezidő alatt és ő sem nézett rá egyetlen nőre sem rajtam kívül. Még most is illedelmes, odaadó és a tenyerén hordoz. Minden szuper, minden happy és ez így is marad életünk végéig, sőt még halálunk után is (ámen).

És most jöhet a realista, valósághoz meghökkentó módon is, de közelebb álló tendencia:

- 1: 14 éves voltam, 3 hónapig voltam szerelmes belé, őt gondoltam az igazinak, de csak plátói volt mert egyetlen szót sem beszéltünk soha.

- 2: 14 éves voltam még mindig, ő már akkor is tetszett amikor az első szerelmem volt. 2 hónapig volt nagy szerelem, sokat csókolóztunk, de vége lett mert megláttam egy másik lánnyal csókolózni akit utálok.

+++ 2 évig tartó önvagdosós, depressziós intermezzo +++

- 3: 16 voltam, szerelmes lettem az egyik végzős srácba aki focizott, 1 évig volt nagy a szerelem, de ellaposodott a kapcsolat mikor tovább tanult. Mint kiderült 40-szer megcsalt másokkal.

- 4: (Még mindig az előző) szakítottunk, de még 1 évig szerelmes voltam, azt hittem soha nem lesz még egy ilyen fantasztikus srác és az én hibám volt, nem voltam neki elég jó.

- 5: 18 évesen jöttünk össze, 1 évig jártunk, ebből fél évig voltam szerelmes, a második felében kavartam 4-5 másik sráccal (értsd: szex), de csak mert sokat ittam.

- 6: 19 voltam, összejöttem egy sráccal az egyetemen, nagy volt a szerelem egy hónapig, de jött jobb

- 7: 19 voltam, a jobb sráccal aki az egyetemi focicsapat kapitánya volt összejöttünk, három hónapig úgy éreztem megtaláltam az igazit, de jött más aki szerénységével és kedvességével megfogott

- 8: 19 voltam, lecseréltem a jobbra, 2 hétig voltam szerelmes, de rájöttem, hogy rácsesztem és mégsem jobb mert unalmas és a barátnőim is rajtam röhögtek

- 9: 19 voltam, összejöttem ismét az előző előttivel mert rájöttem, hogy még mindig belé vagyok szerelmes, 4 hónapig tartott a lila köd.

- 10: 20 voltam, közben jött egy motoros srác aki először bunkónak tűnt, de nagyon szépeket mondott ezért ismét szakítottam az előzővel és összejöttem vele. Egy évig nagyon szerelmes voltam belé, ő volt az igazi, de berúgtam és megcsaltam az előző pasimmal, ezért kidobott.

- 11: 21 voltam, ismét összejöttem az előző pasimmal akivel már kétszer szakítottunk mert mégis ő volt az igazi. Fél évig voltunk együtt nagy szerelemben, de megcsalt a volt csajával. Szemét állat!

+++ Mélyen csalódtam a férfiakban, nem becsülnek meg. Kiélős korszakos intermezzo két évig. Időközben talán 40-70 pasival voltam együtt, nem tudtam pontosan követni csak azt, hogy az eseményutánit úgy szedtem mint a tic-tac-ot +++

- 12: 23 voltam, találtam egy 42 éves férfit akire végre lehet jövőt alapozni. 3 évig tartott a szerelem, de rájöttem, hogy csak szexre kellek neki mert nem akart elválni.

- 13: 26 voltam, összefutottam az utcán az egyetemi nagy szerelmemmel (tudjátok, a motorossal...), elhívott inni, elvitt motorozni és a lakásán kötöttünk ki. Ismét szerelembe estem, tudtam, hogy ő az igazi!

- 14: 26 voltam, egy hónapja voltam együtt a motoros sráccal, nagyon szerelmes voltam és nem jött meg! :OO Megbeszéltük, hogy megtartjuk, sosem voltam ilyen boldog.

- 15: 26 voltam, 4 hónap szerelem után a pasim kitalálta, hogy mégsem megy neki ez a kapcsolat.

+++ 27 lettem, megszültem a kicsit, de senkinek nem kellek hosszútávra. Vajon esem még ismét szerelembe?? +++

- 16: 29 voltam, felhívott a házas férfi akit azóta kidobott a felesége és nem zavarta a gyerekem sem, újabb szerelem kezdődött, úgy éreztem itt az igazi ami egy hónapig tartott mert nem akarta az enyémet sem nevelni.

+++ 4 évig tartó folyamatos kutatás, hogy rám találjon a szerelem, de csak alkalmi kalandok jönnek mindig +++

- 17: 33 voltam, összejöttem társkeresőről egy elvált, 40 éves, 2 gyerekes férfival. Egy évig minden jó volt, szerelmes is voltam, de az exfeleség mindig beleszól az életünkbe, nagyon nehéz időket él meg a kapcsolatunk, sokat veszekszünk azért is mert rendkívül tiszteletlen velem, a gyerekkel sem törődik és sokat iszik. Volt, hogy nem egyszer meg is ütött. Azt mondja szeret és én is nagyon szeretem ezért. 7 éve tart a kapcsolat, de már egyre nehezebb, lehet kiírok egy kérdést valami anonim oldalra hátha tudnak nekem segíteni.

Egyébként, hogy a kérdésre is adjak választ:

Nem tudom, talán 5-6 hónapig lehettem összesen szerelmes amíg volt párom. Mindig tudatosan távol akartam tartani magamtól ezt az érzést és behúztam a kéziféket, ha úgy éreztem mégis ez van, szándékosan ellököm azt aki iránt ilyen érzéseim lennének.

2018. ápr. 27. 01:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik eve ezt gondolom.
2018. ápr. 27. 04:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

2 évig, majd dobott, utána még jó 2 évig..

Amíg szerelmes voltam úgy éreztem mindent akarok belőle, ha lehetne hozzávarrnám magam, hogy mindig együtt legyünk.

Aki csak pár hónapig szerelmes, az sosem volt valóban az.

2018. ápr. 27. 07:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4éve,mióta együtt vagyunk, de nekem tényleg iszonyatos mákom van a férjemmel, realistán nézve a dolgokat ő olyan szintű főnyeremény, hogy az valami hihetetlen.
2018. ápr. 27. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyunk házasok, holtversenyben van a gyerekekkel a legjobb dolog az életemben címért. 😊 Nem mondom, hogy minden percünk rózsaszín, föld felett lebegős, viszont még mibdig heti többször elkap az érzés, hogy nem hiszem el, hogy ő az én férjem és mennyire jó apja a lányainknak és mennyire kedves és szexi és imádom!
2018. ápr. 27. 08:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6 éve. én az elején voltam kevésbé szerelmes, aztán egyre jobban.
2018. ápr. 27. 09:54
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
Három éve vagyumk együtt, most már nem érzek olyan rógsaszín szerelmet, inkább egy nagyon mély, bensőséges szeretetet és feltétel nélküli bizalmat.
2018. ápr. 27. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Detto mint a 7-es. És mi is 6 évnél tartunk. Az elején nem voltam szerelmes, csak izgalmat éreztem. Később lettem csak szerelmes belé, és ez egyre erősebb. És még kívánom is. Mindennap ;)
2018. ápr. 27. 11:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
16 éve érzek így, és egyre mélyebben.
2018. ápr. 27. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!