Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vissza akarom szerezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza akarom szerezni a barátnőm, hogyan tegyem, mi lenne a legjobb dolog rá?

Figyelt kérdés
szakított velem, egy nap alatt, semmi előjele nem volt, a múltban voltak csak problémák (több, mint fél éve), de semmi komoly dolog nem történt... Másfél hete lekoptatott, hogy nem szeret. A kapcsolatot tartom vele, ő is velem, nagyon maga alatt van, én is, de nem akar lépni senki felé... Túl ragaszkodó voltam, elismerem, de megváltoztam... Csak ő jár a fejemben, nem tudok ezzel mit kezdeni, mindent megtettem (buliztam,barátokkal voltam, sportolok is), de egyszerűen nem megy... Még mindig kötődik hozzám, én is hozzá, csak a szerelmét kéne visszanyernem. A ragaszkodásom volt az egyetlen hibám, időt is adtam neki, nem tepertem, de nem tudom kiverni a fejemből. Nem akarok kifutni az időből, mert már megkörnyékezte egy srác, de nem akar irányába lépni. Hogy kezdeményezzek felé, hogy szerezhetném vissza, bizonyítsam be neki, hogy már más vagyok és tanultam a hibámból?

2014. júl. 31. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
1 L pálinka! Komolyan.
2014. júl. 31. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
egy tipp: van szád :)
2014. júl. 31. 22:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem iszok :) van szám, de próbálja elnyomni azt az érzést, hogy szeret, mert ha tudja, az hangolja le... Csak az a baj vele, hogy nem bízik bennem, hogy megváltoztam.
2014. júl. 31. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Ahhoz,hogy a párod kiszeressen belőled neked nem kell hibáznod,sőt lehetsz te tökéletes is.Ilyenkor,akit otthagynak mindig magát okolja,először.Az utolsó félév volt rosszabb ,ugye?A nők akkor is szakítanak,ha plátói szerelmük van.Persze a régit lezárni,lerázni nekik se könnyű.Jegyezd meg jól:buta, együgyü,felületes zsigeri ingerek útján működő öntörvényű ösztönlények.Okos nő nincsen,csak nagy.asz. De ez kell ahhoz,hogy a férfiak el tudják csavarni a fejüket.Különben,meg ha olyan okosak lennének,mint a férfiak,akkor a Földön csak matriarchális társadalmak léteznének,mert hát persze,hogy visszaélnének a pi.a hatalmával.Te barátom pedig a viselkedéskutatók körében jól ismert választási vakságnak nevezett jelenség áldozata lettél.Ez viszont már minden emberre igaz,és nem csak párkapcsolatoknál.Az a lényege,hogy az agy megpróbálja olyannak látni a dolgokat,amilyennek ő elképzelte,mert miközben rákoncentrált egy dologra figyelmen kívül hagyta az összes többit,így szó szerint elő szokott fordulni mindennapjainkban,hogy nem látjuk a fától az erdőt.

Ha otthagyott,akkor magától kell visszajönnie. Ha futsz utána,mint egy kiskutya,harcolsz,küzdessz érte,akkor ebben az időszakban még távolabb lököd magadtól. Ne most küzdjél érte,hanem amikor majd a gyerekeidet neveli!(ha lesz ilyen)A legjobb,amit most tehetsz,hogy vársz,minimum hónapokig.

ui.:feministák kíméljenek

2014. aug. 1. 07:55
 5/6 anonim válasza:
Szerintem megcsal!
2015. jún. 1. 16:51
 6/6 anonim válasza:

4/5-nek írnám.

Jelen esetben én is kb PNT ilyen esetben vagyok.

Bár tisztázatlan dolog, hogy kit is hagyott el kicsoda!!!!

NEM hajlandó velem beszélni, de a "kapcsoat" megvan kettőnk közt. Írni néha ír.

"Ilyenkor,akit otthagynak mindig magát okolja,először."

Ebben tévedsz. MI esetünkben ponthogy NEM így van.

Őszerinte ÉN hagytam ott, énszerintem meg ő. Az én ismerőseim "barátaim" szerint akiktől tanácsot kértem minden irományára azokszerint MINDEN jel arra utal, hogy ő sosem akart velem lenni!!

Őnagysága és a családja (szülei,testvérei,fia) szerint viszont én hagytam el.

SOKSZOR itthon maradtam, mert NEM akarta, hogy átmenjek. Volt, hogy átmentem és nem engedett be. EGYSZER SEM volt nálam az elmúlt 1 év során! EGYSZER sem jött át vagy keresett meg, hogy látni szeretne!! Utolsó 1 évben MAX 5x volt köztünk ..... mert ő nem engedte. NEM szabadott hozzáérnem sem, és a fürcsiből is ki voltam zárva már 1 éve amikor ő bent volt! Mindenre volt kifogása! Főleg, hogy egy kapcsolathoz NEM tartozik hozzá a SEX. :( Illetve, hogy Ő elfoglalt mindig!!

Akármit írtam, mondtam, senem válasz senem SEMMI sem történt. Még válaszra SEM méltetott 90%-ban. Vagy ha írt valamit akkor az totál nem arról szólt!

Én sosem kérdezhettem tőle, mert MINDIG kikerülte a válaszadás lehetőségét IS !

Én MÁIG küzdök érte mert SZERETEM!! SZERETEM mert kamugy kedves, jószívű. Illetve végre volt megint családom 2 gyerekkel!

Sajnos nem vagyok már fiatal és ezért már NEM akarnék másfele kacsingatni sem! :( Amikor összejöttünk, 4 hónapig MINDEN tökéletes volt. Egyiknapról a másikra lett ilyen!! :(

jún. 24. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!