Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csámpás a barátnőm. Lenézett a legjobb haverom emiatt. Ez milyen dolog?!
Minap a legjobb haverom lenézett engem, hogy csámpás csajjal járok. Amikor meglátott vele msn-en írta röhögő szmájlival, hogy nem rossz csaj de csámpika kicsit :D
Qrva vicces... Azóta nagyon haragszom rá szarul esett ez nagyon... Ti hozzá szólnátok ezek után? Ha élőben mondta volna lehet képen vágom :S
szétverném a bunkó tahó pofáját, valószínűleg. volt már ilyen, az egyik haverom azért szólt be, mert csendes, visszahúzódó a barátnőm (úgy szól hozzá, hogy a "mi van, te néma lány")
mondanom se kell, hogy szépen megigazítottam az arcszerkezetét a köcsögnek, és azóta nem nagyon mer a szemem elé kerülni.
néha a helyükre kell tenni az ilyen faszparasztokat.
Szia!
Nem azzal kell foglalkozni, ki mit mond rólad illetve a barátnődről. Könyveld el az ilyen beszólásokat irigységnek. Ilyenkor az a legjobb ha vissza tudsz szólni valami frappáns dolgot. Amúgy meg ha legközelebb is ilyet mond nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem kell az irigykedés és neked ő így csámpásan a legszexibb csaj a világon. Ja és még hozzá teheted te sem vagy tökéletes, sorolj fel az ő külső- belső hibáiból egy- kettőt. Majd csak észbe kap. 30/N.
Szólj vissza, hogy "Mert te talán tökéletes vagy? És sorolj fel hibákat - ahogy az előző írta"!
De ne csinálj ekkora drámát. Ez olyan, hogy pl a bnőd bnői azt mondják, hogy a a elfeküdted a hajad, vagy mit tudom én. Ezen nem kell kiakadni annyira. Beszólt, visszaszólsz, és el van intézve. ;)
és ezen mért kell megsértődni? hozzászólnék-e ezek után??? LOL
mi van fáj az igazság?.. pf
én mindig nagyra értékelem a barátaim őszinte véleményét a csajokról, ruhákról, kajákról, akármiről, nem pedig besértődök rajta. amíg nem a csaj arcába vágja azokat addig nincs ezzel semmi baj.
no és ki a retkes f&szt érdekel ha nevetett is miközben leírta, hogy csámpás a barátnőd.. (msn smile nevetés.. ejha.. hány éves is vagy? 13?) ember..
szerintem ti nem is vagytok legjobb haverok.. legalábbis te, kérdező tuti nem.
jajj jujj leszólta a legjobb haver a nőmet.. fhu-fhú széttépem a csákót váze!
hagyjuk már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!