Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek a barátkozásból, barátságból, "friendzónábol" kikerült kapcsolatok? Tényleg ezek a kapcsolatok a legjobb, legőszintébb kapcsolatok? Ezt a friendzónás dolog csak ilyen pasis duma?
Azt szokták mondani, hogy egy férfi vagy barátként vagy pasiként közeledjen a lányokhoz, de szerintem ez nem igaz.
Én egy érzelmes, barátkozós típus vagyok, mindig barátként néztek rám a nők, ami nem engem nem zavart. Férfi barátaim abszolút nincsenek is. Az igaz viszont, hogy nekem eddig 28 évesen egy 5 éves párkapcsolatom volt. Ami a természetesen, ahogy ti nagy FÉRFIAK mondanátok "friendzónából" került ki. :D Ez a kapcsolat eszméletlen jó volt, teljes szeretet, lelkiség, őszinteség volt jelen a kapcsolatban és szerintem még ma is együtt lennénk, ha nem halt volna meg autóbalesetben :(
Az ilyen kapcsolatok lehet ritkák, mert kevésbé van jelen a nemiség, ami mai világban fontos egy kapcsolatnál, de ha egyszer összejön egy ilyen barátságból vagy barátkozásból létrejött párkapcsolat, akkor az a legjobb párkapcsolatok egyike lesz.
Szerintem is igazad van, én is 1-2 éves barátság után jöttem össze a párommal, el se tudnám képzelni hogy én úgy célzottan eleve kapcsolat kialakítása céljából ismerkedjek :D Nekem idő kell, én nem tudnám 3 találkozás után kimondani hogy húú akkor mi kapcsolatban vagyunk. Ahhoz nekem szerelem kell, ahhoz pedig az hogy ismerjem, ahhoz pedig közeli kapcsolat és sok idő.
A mi kapcsolatunk tök jó, ismertük már egymást, nem értek meglepetések, szeretjük egymást, bízunk egymásban, mindent meg tudunk beszélni.
Röviden: én minden, MINDEN pasit "friendzone"-olok. Aztán ha szingli lennék, innen lehetne idővel továbblépni. Csak alig 1-2 pasi tart ki :D De legalább kiszűröm azokat akik csak meg akarnak d.gni, vagy csak fel akarnak szedni valakit, tök mindegy kit. :D
(Egyébként sajnálom a párod.. :( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!