Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 29 éves nő 2.5 éve egyedül van, mert nem nagyon van jelentkező, akkor az selejt, és egyedül is marad?
Szia, ugyanez volt velem, sőt sokkal tovább voltam egyedül. A netes ismerkedés nem ment, teljesen normális, megkockáztatom, átlag feletti külsővel. Szerintem a neten ismerkedő férfiak egy nagy része egy konkrét mesebeli álomnőre vár, és aki nem illik a képbe azt ejtik. Láttam évek után is ugyanazok vannak fent.
Próbálkozz a való életben, és olyanokkal ne kezdj, akik csak szimpatikusak, de fizikailag nem vonzanak.
Nekem ezután első osztályú pasi jutott! Ne add fel!!
Milyen okból tartozik rád egy másik ember magánélete ?
Ha valaki ettől selejt akkor az olyanok mint Sztálin vagy Pol Pot minta emberek lehettek. Már mint szerinted.
Egyébként 1.000 különböző oka lehet, amihez neked nincs közöd. Egyébként simán lehet hogy van pasija csak azt te nem tudod. Mert nem rád tartozik.
Ismerkedést érdemes tovább folytatni, valamint élőben is (bár ez az időszak nem túl jó e szempontból).
Ha van művelődési ház, bármi, nézze meg a programokat, hátha van érdekesség, hobbi, bármi amit szeretne és ott is lehet ismerkedni.
Neten is kereshet érdeklődésének megfelelő Facebook csoportokat és majd élőben is lehet találkozni tagokkal, gondolom.
Elsősorban ne az legyen a prioritás, hogy "mindenáron pártalálás", lehet jön magától, amikor nem s zámít rá...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!