Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 29 éves nő 2.5 éve egyedül van, mert nem nagyon van jelentkező, akkor az selejt, és egyedül is marad?
egy nő miért van egyedül?
mert túlválogat. Cica, lehet kicsit le kéne szállni a magas lóról és nem lennél egyedül. puszi
Ettől hogy "a pasik a neten csak a szexre mennek" már agyf*szt kapok...
Kb olyan baromság mint amikor Tinderen kiírják a csajok hogy ne küldjön a pasi a farkáról képet... Igaz képet sem lehet küldeni úgy hogy biztos sok olyan képet kaptak már Tinderen hogy ezt ki kell nekik írni.
Ha egy pasi valakivel randizni akar vagy esetleg elmondja hogy szépnek talál egy nőt az már biztos hogy csak szexet akar. Komolyat tuti nem. Ha meg nem bókolunk a csajoknak akkor meg nem vagyunk eléggé férfiasak és nem teperünk eléggé.
Komolyan unalmas ez már. Annyira kis finnyás hercegnők vagytok hogy rosszul van tőletek az ember.
Van 1000 matchetek neten. Abból nincs az az isten hogy 1 pasi se akarna nomrális párkapcsolatot. Az összes ismerősöm mind mérnök volt az egyetemen. Szinglik. Jófejek. És normális kapcsolatra vágyott az összes. Egyről sem tudok aki ilyen a "csak szexre" hajtok típus lett volna... Túlválogattok már bocsánat...
16
Na es amikor kb vetkozos kepet rak fel a csaj, majd nyafog, hogy csak a farokmutogatos es nem a normalis pasi talalja meg?:D milyen alszent mar az is
Oda van írva, hogy ő nem kell a férfiaknak. Sajnos meg tudom erősíteni! Hosszú évekig voltam magányos, nem tolongott SENKI, egyetlen egy elmebetegnek keltettem föl a figyelmét komolyabban, aki szabadidejében szobák berendezéseit verte szét. Mindenki más offolt, neten is és a való életben is. Borzasztó volt, nagyon megviselt a sok elutasítás.
Nem vagyok kövér, minden fogam megvan, nem bűzlök :D
Csak valamiért nem engem kerestek. Fogalmam sincs miért, nem jöttem rá.
Érdekes, azok a férfiak akik egyedül vannak, nem tehetnek róla, de azok a nők, akik egyedül vannak, azok válogatnak :D ugyan miből válogattam volna, ha csak egy futóbolond jelentkező volt.
Szerencsére azóta már van magánéletem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!