Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 29 éves nő 2.5 éve egyedül van, mert nem nagyon van jelentkező, akkor az selejt, és egyedül is marad?
Simán lehet hogy van valakije csak mondjuk neked nem szólt.
Nem gondolod. Rengeteg ember van privát viszonyban. (Azért mert te nem tudsz erről az nem változtat semmin.)
A szervkereskedelem sem plakát reklámokon fut. Ja hogy te erről sem tudsz.
Sok feminista pontozgat. Persze ha egy pasi ir ilyen kerdest, egybol incel, meg puhap..cs lesz es szetoltjak a nok.
Ilyen egy atlagos pasi elete, amit irtal a kerdesben.
Szerintem sincs semmi baja. Én is egy ideje, sőt sokan mások egyedül vagyunk mert nem állunk össze akárkivel.
Én például kifejezetten külföldi társat keresek mert nem akarok huzamosan itt élni ebben a közegben, meg egyébként sem jön be a magyar férfi mentalitás. És igen vannak jelentkezők (magyarok) neten és élőben is de nagy része vagy zizzent vagy csak szexet akarna. A normálissal meg vagy a kémia nem működne vagy mentalitásban, személyiségben nem passzolunk.
A magyarok egyébként sem teszik magasra a lécet ha párválasztásról van szó (tapasztalat), így mindig azt látod, hogy mindenki kapcsolatban van... Én inkább egész életemtre maradok egyedül, de olyannal nem jövök össze, aki nem felel meg az elvárásaimnak teljesen (ez lenne amúgy a normális).
Jaja lehet azert nincs pasija, mert a kisugarzasa borzaszto, vagy a stilusa, vagy tulvalogat.
Persze egy pasinal egybol ezeket az indokokat dobjak fel, veletlenul sem lehet nonel indok aaa neeem.
Pasikat itt egybol lepontozzak meg kioktatjak ha ilyet kerdez, csajnal "jaj nem veled van a baj, jaj lesz valakid, jaaaaj juuuj"
Szanalmas.
23 meg lol xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!