Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magatokba zuhannátok Ti is?

Figyelt kérdés

Most hogy betöltöttem a 25-öt és még egy barátnőm sem volt teljesen magamba fordultam. Eddig is zavart persze, de azzal bíztattam magam hogy ha 25 ig összejön az még jó. Most hogy már betöltöttem, kilátástallan érzem. Meg persze zavarnak az elszalatott évek, amit boldogan tölthettem volna egy lánnyal. De nem nagyon érdeklem a lányok, mindig csalódtam bennük. Bunkón utasítanak el.

Ti is hasonlóan rosszul éreznétek magatokat a helyemben?

2022. márc. 20. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Igen, magamba zuhannék.
2022. márc. 20. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, lesz ez rosszabb is! Peace 🤭😂
2022. márc. 20. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Pedig az emberek nagy részének van valakije élete során. Kb. 1% a lemorzsolódási arány egyelőre, Japánban picit több. Ronda nők mindig a rendelkezésedre állnak.
2022. márc. 20. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

"Ronda nők mindig a rendelkezésedre állnak."

Nem.

2022. márc. 20. 14:57
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán, mert az életemben több fontos pont van (sportolásban elért dolgok, maga az edzés, munka, hobbi) de egyik sem köthető párkapcsolathoz. Volt már 2 barátnőm, de egyik kapcsolatból se jött hogy hú most több lettem valamivel.
2022. márc. 20. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Hat én nagyon.
2022. márc. 20. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ne keseredj el.

A párkapcsolatokon kívül rengeteg más jó dolog is van az életben. Ne érezd úgy, hogy "elszalasztod" azokat az éveidet, amiket egyedül töltesz. Fiatal vagy, még bármikor megtalálhatod életed szerelmét, de addig is, élvezd az életed! Még nem vagy elkésve semmivel. Valószínűleg lesz majd barátnőd, de amíg nincs, addig is lehetsz boldog. :)

Én soha nem szeretnék párkapcsolatot, tehát nem biztos, hogy hasznos volt számodra az, amit írtam, de szerintem kár aggódásra és szomorkodásra pazarolnod az idődet. Fel a fejjel! :)

2022. márc. 20. 18:15
 8/9 anonim ***** válasza:
No para édesapa. Kezdj el sportolni az elvonja a figyelmed és hosszútávon akaszthatsz le vele nőket is.
2022. márc. 21. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Pia, drog.

Bebaszva-betépve, beállva le fogod szarni ezeket a dolgokat...

2022. márc. 21. 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!