Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » FB-társkeresőn 11-ből 11...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FB-társkeresőn 11-ből 11 ghosting, ez normális (képpel)?

Figyelt kérdés

[link]

Alul is van még egy, csak az nem fért rá a képre. Szerintem ez durva.

Mindenkinek én írtam a hahót... részint a hatás kedvéért is, hogy látszódjon, tényleg én kerestem őket utoljára.

2024. jan. 19. 11:18
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
27: szerinted Árpádné mi volt?
2024. jan. 19. 12:57
 32/47 anonim ***** válasza:
23%

31 - Gondolom a többi is hasonló színvonalú volt, kiindulva az én tapasztalataimból.

Ne törődj az ilyen femcel kommentekkel. Itt minden nő szerint az a baj ezekben a helyzetekben, hogy a férfi túl jó nőt akar.

Arra nem gondolnak, hogy az átlagos, semmitmondó nők is már úgy szelektálnak, hogy kb. csak a tökéletes jó nekik. 30-35 évesen meg csodálkoznak, ha egyedül rohadnak. :'D

2024. jan. 19. 12:59
 33/47 A kérdező kommentje:
a túl jó nőkkel sosem match-elek, mondjuk emiatt már 4 éve hagynom kellett volna az összes társkeresőt :DDD ha ezt nézném, ez számítana, szóval mondhatni leadtam az igényeimből. ja, viszont mikor egy jó nő szóba állt velem, akkor meg azt mondta, ne adjak le az igényeimből. persze esélyt ő sem adott :D
2024. jan. 19. 13:02
 34/47 anonim ***** válasza:
40%
Az átlagos az nem jó hanem átlagos. :D
2024. jan. 19. 13:04
 35/47 anonim ***** válasza:
85%
Ember, hetekkel később?
2024. jan. 19. 13:26
 36/47 anonim ***** válasza:
11%
Engem még mindig izgat, miben más, ha szétkapcsol és úgy nem ír, mintha csak "eltűnik".
2024. jan. 19. 15:06
 37/47 A kérdező kommentje:
mert az egyik azt kamuzta hogy elfeledkezett a társkeresőről (miközben talit beszéltünk meg), annyira nincs ideje, de közben elvileg mindenki egész nap a telefonját nyomkodja és ez az app is nyomatja az értesítéseket... furcsa hogy kikapcsolta, arra volt ideje :D
2024. jan. 19. 15:27
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Kamuzta... ha szerinted mindenki kamuzik, inkább ne akarj senkit, haho.
2024. jan. 19. 15:31
 39/47 anonim ***** válasza:
Na de, ha tudott kamuzni, akkor visszaírt. Itt nem azok a kérdés, akik "elvesznek"?
2024. jan. 19. 15:52
 40/47 A kérdező kommentje:
hehehe, az cselesebb volt, mivel megtaláltam a fb-profilját és messengeren írtam rá :D itt azóta sem írt, ha nem írok rá messengeren, sose tudom meg, hogy ő most nagyon sokat dolgozik
2024. jan. 19. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!