Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » FB-társkeresőn 11-ből 11...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FB-társkeresőn 11-ből 11 ghosting, ez normális (képpel)?

Figyelt kérdés

[link]

Alul is van még egy, csak az nem fért rá a képre. Szerintem ez durva.

Mindenkinek én írtam a hahót... részint a hatás kedvéért is, hogy látszódjon, tényleg én kerestem őket utoljára.

2024. jan. 19. 11:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
97%

10

Ha csak ráírsz de nem ír tehát nincs beszélgetés akkor egyszerűen csak nem válaszolt nem érdeklődik mégsem irántad.

Amikor viszont eltűnik egy beszélgetés közepén, akár napokig, hetekig tartó beszélgetés során az ghosting.

Természetesen egyiknek sincs értelme és számomra mind a kettő bunkóság, de nem ugyanaz.

2024. jan. 19. 11:39
 12/47 A kérdező kommentje:

Volt beszélgetés, csak vége lett. VAn, aki pedig a nyitó üzenetemre (ami nem hahó volt... ennyire ne nézzetek már életképtelennek) sem válaszolt, bár volt, hogy valaki pont hahó után igen. :D

A hahó csak emlékeztető volt számukra, hogy feljebb ugorjon a nevem... azt hittem, ez egyértelmű.

2024. jan. 19. 11:42
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz valami mással, nekem sem jönne be a hahózás.
2024. jan. 19. 11:44
 14/47 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam azzal a mássla, beszélgetésnek hívják, már arra is jött a ghosting. A hahót azért nyomtam végig mindenkinek, hogy egyértelműen látszódjon, hogy ők nem válaszolnak.
2024. jan. 19. 11:46
 15/47 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha valaki elkezdene nekem hahózni, akkor fixen nem is írnék többet, pedig lehet előtte akartam, csak épp nem értem rá. Egy haverom volt ilyen, aki ha nem válaszoltam elég hamar, elkezdett hahózni, vagy csak írt egy kérdőjelet, vagy hasonló, hát, már nem dumálok vele sem😂
2024. jan. 19. 11:48
 16/47 anonim ***** válasza:
90%
ja, az ilyen kérdőjelet küldőket én is ignorálom. Ez nem kommunikáció. Szerintem a hahózásra ne várj választ.
2024. jan. 19. 11:49
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a hahó nekem sem lenne szimpi.

Én csak a másik oldalról tudok véleményt mondani, vannak férfiak akik többször is megkeresnek társkeresőn, párba állunk de nem írnak. Kezdeményezek de folyton vagy eltűnnek, vagy nem írnak vissza. Be tudom annak mégsem tetszek nekik és ennyi. Nem kell ezzel nagyon foglalkozni.

2024. jan. 19. 11:50
 18/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem így írnál rám tuti semmibe vennélek és inkább tiltanálak is mert ennyire tartanálak furának ha ezzel kezd valaki
2024. jan. 19. 12:11
 19/47 A kérdező kommentje:

Akkor harmadszor leírom, nem ezzel kezdtem.

És nem 5 perc után írtam a hahót, hanem napokkal, akár hetekkel később.

2024. jan. 19. 12:23
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

"A hahót azért nyomtam végig mindenkinek, hogy egyértelműen látszódjon, hogy ők nem válaszolnak."

Mármint, hogy itt az oldalon látszódjon, mikor kiírod?

Valószínűleg nem vagy jó beszélgetőpartner és/vagy rendre elkövetsz valamit, ami miatt elvész a másik kedve a dologhoz.

Az nem ghosting, ha az első üzenetedre se válaszol.

2024. jan. 19. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!