Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha normális szöveget írok társkeresőn miért nem irnak rám a nők?
Esetleg ilyen szöveggel nagyobb esélyem lenne?
Próbáljuk meg így....
Szevasztok luvnyák. Egy beképzelt önimádó seggfej pöcs vagyok aki soha az életben nem fog rád figyelni, szarba vesz és megaláz a barátnőid előtt! Hűséges még véletlenül se leszek, rettegjél csak melyik kamu barátnőd élvezkedik rajtam amikor dolgozol. Mert én nem fogok... Ha nem hozol elég pénzt kábszerre meg piára még meg is verlek jó véraláfutásosra hogy aztán a barátnőidnek azt mondhasd elestél...Szóval nehogy megpróbálj rám írni meg ismerkedni mert úgysem érdekelsz mint nő csak ki foglak használni és alaposan megalázni....
Na taka....😉
Baromira szellemes dolgot írtál.
A nők imádják a jópofa fickókat.
Ezzel tutira belecsapsz a tutiba.
Társkeresőről van szó.
Senki nem érti?
Kép az elsődleges, a szöveg sz@rt sem érdekel.
1-2 másodperc és lapoz tovább az ember.
Milyen normális szöveget írtál? Tájékoztatásul közlöm, hogy a szia hogy vagy, hogy telt a napod stb szövegek nem normálisak, ezek sablon szarok, ne várj választ :D Az se túl eredeti, hogy szívesen megismernélek mert szimpatikus vagy :D
"jaj akkor mégis mit írjak brühühüüüü" hát b+ olvasd el az adatlapját és az alapján. Ha nincs kiírva semmi akkor jobbra se húzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!