Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek idegenekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek idegenekkel?

Figyelt kérdés

Lehet banális kérdés, de sok sok évnyi párkapcsolat után szingli lettem lassan 2 éve. Hosszú idő volt meggyászolni és túllépni a dolgot, most már szeretnèk ismerkedni hölgyekkel. Már 30 felett járok, nem bulizok, nincs társasági életem, így marad az utca embere. De ilyen téren nulla tapasztalatom van, mindig társaság révén ismertem meg a másikat ahol adott, h beszélgessünk.

Nem tudom ha teszem azt a buszon, boltban meglátok valakit aki tetszik nekem mivel menjek oda? Konkrétan nem tudom mivel indítsak egy vadidegennél.

Ebben kérek tanácsokat. Az még jobb ha esetleg valaki konkrétan leírja neki ilyen esetben mivel sikerült megismerkednie a másikkal.

2024. jan. 14. 08:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Idegenekkel? Nincs is közös téma, az meg, hogy majd kialakul, hááát... nem tudom.

Utcán nehogy leszólíts idegeneket, mert az utca nem erre való, ott mindenki a dolgára siet, ráadásul nem tudod megmondani senkiről, hogy van a valakije.

2024. jan. 14. 08:44
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Hülyeség. Kezdj társas hobbiba. Nem akkora tudomány ez.
2024. jan. 14. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szoktak szervezni csoportos utazásokat/túrákat, ott könnyű ismerkedni. Esetleg havervagy eseményen.

Az utcai random leszólítás eléggé ijesztő.

2024. jan. 14. 09:31
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

En nem egyszer strandon jottem ossze valakivel (tesommal voltam hozzánk csapodtak srácok labdazni fejeseket ugrani)

Masik pasival tengerpart(bebiszitter voltam es adtak szabadidot is es egyedul is voltam a tengerparton elhivott egy pasi szintén labdázni)

Volt olyan is hogy vendéglato helyen dolgoztam ahol kb napi szinten ismertem meg ujabb 50 embert mindig, bulik is voltak show-k is, onnan is lette szerelmeim, haverok bandák.

Bolt hogy stoppoltam mikor egyik exem kirakott az isten hata mögött telefon meg pénz nelkul..es akik felvettek, megint ujabb sztori aztán szerelem.

Vonaton is ismertem meg pasikat azokkal csak jo beszelgetesek nevetesek lettek semmi tobb.(pl ejszakai vknaton ramtapadt kb egy rablobanda akik vagy megeroszakolnak vagy kirabolnak vagy megvernek igy félelmemben vegig mentem a vonaton hol lehet egy ember..ők végig jöttek utánam..es vegre találtam egy embert egy pasit megkerdeztem leulhetek e hozzá. Igen. A banda el is parolgott azonnal..

De olyan is volt hogy szinten ugyanez. Ejszakai vonatra felszallok(még fülkések voltak) erre 5 pasi ült be mellém, 2 a két odalamra, 3 szembe..szinte le lettem "fogva" hogy na innen se ki se be...

A pánikban elkezdtem megjátszani azt hogy hozzájuk hasonlo vagyok felvettem egy "tajszolásos" c.gany effektet, csúnyabeszedet vaganyságot proliskodást, mintha a szomszed vajda lánya lennék, és hatalmas mákom volt hogy bevették!!teljesen ugy kezdtek el velem beszélni mimtha a bandába tartoznén én is adtak tanácsokat is adtak a végén, hogy mibol értenek a pasik ha le akarom őke rázni!🤣

Aztán pl pályaudvaron lekéstem a vonatot mellém szegődött egy pasi es behivott egy jointba..

Igazábol padra leülni egyedul egy nőnek manapság már egyenesen életveszély..

De garantált az hogy vki akkor rátapad.

Volt akivel ugy ismerkedtem meg hogy magántanárhoz jartam es ő akkor ment mikor én jöttem. Aztán egyik nap megvárt utanam jött beszéltünk stb kialakult.

De amikor en akarok ismerkedni akkor soha semmi. Pl tetszik egy pasi kora reggelente a kozelben kávezik bolt elott. Lementem hozzá kávezunk. Masnap is kave beszelgetés. Amolyan small talk. Hát le se sz.r. nem megy tovább nem kezdeményez, a számom nevem se kérte el. Azota már nem megyek le a bolthoz kavezni.

De a szabadstrand is pl. A pasim valamiert odajár. (Amugy már ex)igy kivancsi lettem minek jár oda. Biztos csajozik. Megnezem tenyleg csajozos hely e. Mivel szoktak lenni napozni nők is egyedul is. Gondoltam lemegyek en egyedul es felmérem a terepet hogy igazam van e.

Lementem nézem a helyeket hova vackoljak le, már ahigy érkeztem már azonnal figyelt az egyik pasi aki szinten egyedul van..., ogy arra vettem az iranyt megkerdeztem csatlakozhatnék e hozzá mert igy olyan sz.r egyedul, hat nyilván azt mondta persze..aztán beszelgettunk egyutt úsztunk a városban megnéztuk a progikat telszam csere.

Hát szóval még le se ültem de "pasim" már volt!

Ennyit a szabadstrandrol meg a barátomról is akkor!

2024. jan. 14. 09:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
#4 Az utolsó példád leginkább az mutatja hogy te nagyon könnyen összejössz akárkivel, meg igazából a többinpélda is. Gondolom valahol 200+ jársz pasik terén.
2024. jan. 14. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Igazábol nekem is volt a fejemben, h utcán leszólítani vki eleg tré.

Sajnos a baráti kör nagyon ritkán jön össze akkor is max túrázunk ahol nem nagyon lehet ismerkedni.

De a társas hobbi jó ötlet, csak még meg kell lelnem a nekem valót. 🙂

2024. jan. 14. 11:04
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
5. Dehogy ismerkedem könnyen. A kávézós srác le se ejt.
2024. jan. 14. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Azért mert 10 esetből egyszer nem kellesz valakinek ez erős kijelntés. 😅
2024. jan. 14. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha egy messzi galaxisból jöttek, akkor kézzel-lábbal vagy max. angolul, ha megértik. :D
2024. jan. 14. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
8. De a 10 ből 1 akivel én akartam ismerkedni.
2024. jan. 14. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!