Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek idegenekkel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek idegenekkel?

Figyelt kérdés

Lehet banális kérdés, de sok sok évnyi párkapcsolat után szingli lettem lassan 2 éve. Hosszú idő volt meggyászolni és túllépni a dolgot, most már szeretnèk ismerkedni hölgyekkel. Már 30 felett járok, nem bulizok, nincs társasági életem, így marad az utca embere. De ilyen téren nulla tapasztalatom van, mindig társaság révén ismertem meg a másikat ahol adott, h beszélgessünk.

Nem tudom ha teszem azt a buszon, boltban meglátok valakit aki tetszik nekem mivel menjek oda? Konkrétan nem tudom mivel indítsak egy vadidegennél.

Ebben kérek tanácsokat. Az még jobb ha esetleg valaki konkrétan leírja neki ilyen esetben mivel sikerült megismerkednie a másikkal.

2024. jan. 14. 08:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ez legyen a legnagyobb problémád. 😆
2024. jan. 14. 14:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban..
2024. jan. 14. 17:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!