Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknek nem lehetnek elvárásai?
egyrészt kontrolban tartasz valakit aki utálja ha megmondják neki mit csináljon, pontosan azokat a gombjait nyomogatod ami belőle ezeket a reakciókat váltja ki amit utálsz,
mi lenne, ha itt valaki kompromisszumra képes lenne, ha abból a szemszögből nézed, hogy neki az a nézőpontja, hogy nem megy ellentétes irányba, ami logikus, de te elvárod, hogy azt tegye amit te óhajtasz, második, hagyni kellene az ilyen embert akinek csak nyüg a másik emberre várni, nem látszik boldognak az ilyen szabályozásoktól, vagy tőled, ezen elgondolkodnék, mennyire szimpi neki ez a helyzet, vagy te, vagy a kontrolod..
Kedves 10-es: "miért zavar téged, hogy te mész mindig"
Nem nyilvánvaló a kölcsönösség hiánya? Pláne azután, hogy erről említést tettem neki, és annak ellenére nem változtatott ezen. (igaz nem kötelező)
13, és 15: ezeken már én is elgondolkodtam, reális amit írtatok.
11-es, amit írsz, kissé messzire vezet, bár elgondolkodtató.
10 és 11 ir kérdezőnek
Nem nyilvánvaló neki a kölcsönösség, de érződik a reakcióiból, hogy számára nem vagy annyira szimpatikus, mint esetleg mutatja neked, és sajnos az emberek nem érzékelik a másikat annyira, hogy ezt észrevegyék.
a kölcsönösség ha neki is annyira fontos lennél, akkor szivesen menne a másik irányba is, akár előbb is menne, akár megtudna várni, mert érdekled, fontos vagy neki stb..
gondolkodj el magadon, és önfejleszd magad, érdemes
Amiért valaki változtat a másik kedvéért, azt azért teszi, hogy megfeleljen neki, de ekkor már nem önmaga, neki kényszer a másik ember elvárásainak megfelelni, főleg, ha fölényesen kéri tőle, és elvárásból, számonkérésből, de nem szivből..
18-as: "Amiért valaki változtat a másik kedvéért, azt azért teszi, hogy megfeleljen neki, de ekkor már nem önmaga, neki kényszer a másik ember elvárásainak megfelelni, főleg, ha fölényesen kéri tőle, és elvárásból, számonkérésből, de nem szivből.."
A mondat első fele igaz, de hogy ne lenne önmaga, az nem igaz, mert szívből változtat, ha a másik (és igényei) fontosak a számára, így az sem igaz, hogy ez kényszer lenne számára, valamint a "fölényesen" kérés sem igaz, ha a másik pusztán említést tesz (azt is normálisan, nem pikírten) , nem pedig követel.
Ami a számonkérést illeti, az a megfogalmazás módjától is függ. Van különbség e kettő között:
1 - miért nem jössz soha felém?
2 - tök jó lenne, ha jönnél te is.
Én az utóbbi módot használtam, de ettől függetlenül igaz amit írsz, ha nem akar, nem fog ezután sem jönni.
Amúgy tegnap már megvárt. :)
Ettől függetlenül ő is tesz bele a dologba, de ha nem arra nézel amit ad, hanem amit szeretnél megkapni, elsiklasz a fölött, hogy ő is ad bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!