Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embereknek nem lehetnek elvárásai?
Van az a fajta elvárás, ami inkább preferencia szerintem, hogy mondjuk nem dohányzik, kb160cm magas, nem elhizott, nem buta, van közös téma, szép....
Ezek teljesen rendben vannak.
És van aza fajta elvárás, ami a másik kárára történik, mondjuk szokj le a dohányzásról, hordj magas sarkút, fogyjál le, ne beszélj, sminkeljél....
ezek viszont nincsenek rendben, mert a másik komfortzónájába taposol bele.
De lehet én látom rosszul!
Amúgy nem értem, hogy ez neked miért fontos? Hogy egy időben, közösen lépjetek be az ebédlőbe. Miért kell neked állandó kíséret? Vagy azzal akarsz felvágni a kollégák előtt, hogy mindig együtt vagytok, azt a látszatot keltve, hogy talán több is lehet köztetek? Vagy hogy te ennyire fontos vagy neki, ezt akarod mások tudtára adni?
Külön-külön is mehettek, aztán majd az ebédlőben az asztalnál találkoztok. Vagy addigra odaülne más esetleg, ez a baj? Nem vagytok ti összenőve. Arra nem is gondolsz, hogy esetleg nem mindig veled szeretne kajálni, hanem másokkal is? Kajaszünetben lehet beszélgetni, ismerkedni, fiúkkal, lányokkal, lehet, hogy szeretne lánybarátokat, de így be van korlátozva, hogy mindig veled kell lennie, mert ez már szinte elvárás nálad. Lehet, hogy kíváncsi lenne egy nemrég érkezett kollégára, beszélhetne vele is, a kolléga neme most mindegy, de miattad nem tud másokkal ismerkedni.
Arról már nem is beszélve, hogy ha esetleg férfiként tetszik nekik egy kolléga, akkor sem előnyös számára, hogy mindig együtt látnak titeket.
Férfiként lehetnek, de úgy esélytelen bárkit is megszerezned. Brutál lentebb kell adni.
Én 5 dologban nem adtam lentebb:
1) Életkor: 26-34-ig ismerkedem NAGYON MAX 35
2) Lakhely: Budapesti legyen
3) Külső: 165-185 magas, átlagos vagy vékony és nem kövér + legyen nagy melle
4) Végzettség: legyen egyetemi végzettsége
Szerintem ezek megüthető elvárások.
38F incel
46#
Férfiszemmel is full nevetséges vagy. Bár a nőket meg nem is érdekli az elváráslistád, teszem hozzá:)
Az életkort értem, de butaság, hiszen 26 alatt sem zárhatsz ki senkit ha jót akarsz magadnak, eleve butaság. 35 felett is termékenyek a nők többsége, így az is butaság (40 év alatt amit érdemes elvárni)
A lakhely elvárás azt mutatja rugalmatlan pancser vagy, akinek kár gyereket vállalni is.
A magasság elvárás rendben van, a testsúlyos is ha te sem vagy kövér. De csakis akkor!
A nagy mell külön elvárás nem is értem hogy csaphattad a többi közé. Egészen extra igény az hogy valakinek nagy mellei legyenek, esetedben egyenesen nevetséges elvárás bár amúgy rendben lenne.
A végzettség elvárása pedig szintúgy szánalmas, különösen a te esetedben. Gyakorlatolag magadat teszed lehetetlenné ezekkel
Ezek megüthető elvárások persze, csak nem a számodra, hiszen esetedben soha az életben nem lesz senkid, még olyan sem aki egyet sem hoz a listából, nemhogy olyan aki mindet
48#
Szöveget értelmezni sem tudsz?
Nem azt írtam hogy megugorhatatlanok az elvárások, hanem azt hogy részedről nagyon nevetségesek, és egy nőnek sincs esze ágában sem hozni feléd ezeket az elvárásokat. Akik teljesítik azok náladnál sokkal jobb férfiakkal vannak, mert sokkal jobbak nálad. Ez van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!