Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A helyes szép emberek ugyanúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyes szép emberek ugyanúgy kínlódnak a társkeresés terén mint a helyes szép emberek?

Figyelt kérdés
2024. jan. 10. 10:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A híres filmek híresen szép sztár párosai nagyon sok esetben ki nem állhatták egymást.
2024. jan. 10. 11:33
 22/31 anonim ***** válasza:
57%

Ne túráztasd magad. Olyan mélyen nem érted a legegyszerűbb, paraszti ésszel felfogható logikát, hogy az már fáj.

A merítés nem azt jelenti, hogy mindenkivel összefekszel, hanem, hogy kik közül válogatsz. 10 ember közül KISEBB ESÉLLYEL találsz olyat, aki tetszik, 100 ember közül NAGYOBB ESÉLLYEL, 1000 ember közül MÉG NAGYOBB ESÉLLYEL.

Esélyekről, statisztikáról, általánosságokról van szó, nem a te mindne logikát nélkülöző nyálas világképedről.

2024. jan. 10. 11:33
 23/31 anonim ***** válasza:
40%

Én miért túráztatnám magam? Te álltál belém, mert másképp gondolkodom, mint te. Személyeskedsz, sértegetsz fölöslegesen. Nem tudom miért. Mindenki abból merít, válogat amiből lehet. Ha nem lehet, akkor egyedül marad és teljesen mindegy a legvégén, hogy merítettél 1000 emberből, vagy 10-ből hiába nem tetszik.

Az az igazság, hogy minél jobban irreális elvárásokat támasztasz a másik iránt annál inkább nem jön össze. A reális, jogos igények normálisak! És persze az se jó, hogy igénytelen valaki párkeresés mentén.

De akkor se minden a külső, az csak egy plusz pont. Egyáltalán nem érdekel, hogy összejönne velem 1000 ember, vagy 15. Mert úgyis egymást választjuk ki, akivel (majdnem) minden klappol. Engem a végkifejlet érdekel. Te meg az elején csoszogsz, mert a statisztika tarol. Na hát sok sikert.

Tessék nyugodtan tovább is személyeskedni, attól még a véleményem nem változtatom meg. Legyek nyugodtan buta, szerencsétlen meg mit tudom én még mi bárki szemében is. A Gyakori nekem nem a Biblia. :)

2024. jan. 10. 11:43
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Én kínlódok, igen. Talán pont a bőség zavarától már túl válogatós lettem. Meg az az izgalom, mikor megismersz valaki újat, flörtöltök, első szex…ezt az izgalmat egy párkapcsolat sem übereli számomra. 27N
2024. jan. 10. 11:51
 25/31 anonim ***** válasza:
86%
De te miről beszélsz komolyan nem értem. Itt írják csapatostul a nők, hogy inkább egyedül halnak meg, macskáznak, vibriznek, szexelnek csak mint összejönnének olyan pasasokkal, akik nekik nem felelnek meg hiába likeolják őket, hiába tesznek bármit hogyha nekik, mint férfi nem az esetük. Na én is azt tartom, nem érdekel, hogy mennyinél van esélyem hogyha a fele vagy több csak a kinézetem izgatja, vagy, hogy majd ló helyett leszek szamár. Inkább egyedül végzem, mint úgy járjak. Hiába ad nekem esélyt bárki hogyha nekem pont az az egy kell, akit nem mozgatok meg semennyire. Mit nem lehet ezen felfogni? Kit érdekel a szatisztika? Inceleknek, sikertelen férfiaknak az van írva, hogy nem a kinézet a fő probléma hanem a gondolkodásuk, életvitelük. Most meg a kinézet a lényeg? Mennyi olyan eset van, hogy ideális lenne hozzád valaki, papíron stimmel és mégse érzel iránta semmit! Nem akarok 1000 embernek tetszeni egyáltalán. Untig elég 20/10 életem során. A statisztika nekem nem oszt nem szorozz, én én vagyok, nem te vagy a 2000. ember e világon.
2024. jan. 10. 11:59
 26/31 anonim ***** válasza:
Igen. Igen. Igen.
2024. jan. 10. 13:01
 27/31 anonim ***** válasza:
A helyes, szép embereknek már kb. az óvodában van párja, néha lecserélik, de nekik jól megy. Persze a csúnyaságon lehet változtatni bizonyos szintig. Na meg siránkozni is lehet rajta, vagy akár szintén csúnya párt is lehet keresni. Oké, tudom az fúj, és undi.
2024. jan. 10. 20:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Kínlódhatnak, persze. Sok sikertelen ember nem veszi számításba, hogy szép nő/helyes férfi is kifoghat olyat, aki csak szórakozik vele, vagy beleszeret valakibe, de nem kölcsönös. És ez 1-nél többször is megismétlődhet. Az, hogy valószínűleg bővebb az érdeklődők köre előnyös külső esetén, egy dolog, de megfelelő partnert találni már szerencse, több minden kérdése is. Amúgy meg, ismét a sokadik kérdés, ami kvázi azt állítja, hogy csúnya=sikertelen, nincs/alig van érdeklődő, szép=egyenlő sikeres, tolonganak. Ennyire azért nem egyszerű, számít a kisugárzás, szociális készségek is, kinél mennyi lesz a merítési lehetőség, amiből ugye vagy összejönnek utána a dolgok, vagy nem.
2024. jan. 10. 21:01
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
A nők génszelekciós gépezetek ezért ha egy nő feltűnően szép akkor elképesztően válogatós lesz. Szinte meg sem lehet felelni neki hiszen a faj sorsa nehezedik vállukra, a legjobb gének spermáit engedhetik csak magukba!
2024. jan. 11. 14:43
 30/31 Szergej55 ***** válasza:
Szerintem igen. Az ő esetükben ugyanis bejön az a képbe, hogy a másik fél sokszor elképesztően önbizalomhiányos egy ismerkedési helyzetben, kiváltképp ha lejjebb sorolja magát emberünknél. Nőknél kimondottan gyakran elő tud fordulni, hogy valakit azért csavarnak le látszólag, mert nem mernek összejönni az illetővel, hiába jön be nekik, mindig attól tartanak, hogy majd jobbra is akarja náluk lecserélni őket.
2024. jan. 11. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!