Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes szép emberek ugyanúgy kínlódnak a társkeresés terén mint a helyes szép emberek?
Ne túráztasd magad. Olyan mélyen nem érted a legegyszerűbb, paraszti ésszel felfogható logikát, hogy az már fáj.
A merítés nem azt jelenti, hogy mindenkivel összefekszel, hanem, hogy kik közül válogatsz. 10 ember közül KISEBB ESÉLLYEL találsz olyat, aki tetszik, 100 ember közül NAGYOBB ESÉLLYEL, 1000 ember közül MÉG NAGYOBB ESÉLLYEL.
Esélyekről, statisztikáról, általánosságokról van szó, nem a te mindne logikát nélkülöző nyálas világképedről.
Én miért túráztatnám magam? Te álltál belém, mert másképp gondolkodom, mint te. Személyeskedsz, sértegetsz fölöslegesen. Nem tudom miért. Mindenki abból merít, válogat amiből lehet. Ha nem lehet, akkor egyedül marad és teljesen mindegy a legvégén, hogy merítettél 1000 emberből, vagy 10-ből hiába nem tetszik.
Az az igazság, hogy minél jobban irreális elvárásokat támasztasz a másik iránt annál inkább nem jön össze. A reális, jogos igények normálisak! És persze az se jó, hogy igénytelen valaki párkeresés mentén.
De akkor se minden a külső, az csak egy plusz pont. Egyáltalán nem érdekel, hogy összejönne velem 1000 ember, vagy 15. Mert úgyis egymást választjuk ki, akivel (majdnem) minden klappol. Engem a végkifejlet érdekel. Te meg az elején csoszogsz, mert a statisztika tarol. Na hát sok sikert.
Tessék nyugodtan tovább is személyeskedni, attól még a véleményem nem változtatom meg. Legyek nyugodtan buta, szerencsétlen meg mit tudom én még mi bárki szemében is. A Gyakori nekem nem a Biblia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!