Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes szép emberek ugyanúgy kínlódnak a társkeresés terén mint a helyes szép emberek?
Valaki már leírta, hogy nem, csak másképp. Szerintem is.
Tehát aki gyönyörű (nő), és jóképű (férfi), annak mindig egyszerűbb lesz, ez evidens, de csak a külső nem tart össze párkapcsolatot, tehát szerintem a "szép" embereknek szexkapcsolatot egyszerűbb összehozni, de párkapcsolatba ők is belebukhatnak, mert ugye eleve több a jelentkező, viszont elsősorban a külsejük miatt "állnak szóba velük" először, majd kiderül, hogy nem illenek össze.
Rendes párkapcsolatot azért szerintem mindenkinek nehéz, szexkapcsolatot viszont egyértelműen a szebb külsejű embereknek.
12
Te tényleg nem érted, amit írok? Nem azt mondtam, hogy a szép emberek boldog, hűséges, örökké tartó kapcsolatban öregednek meg, míg a csúnyák csak kínlódnak, hanem azt hogy aki szép és vonzó az nagyobb eséllyel talál olyan embert, akinek bejön. És ez az ismerkedés alapja.
Minél több embernek bejössz, annál több emberből választasz. Ez olyan, mintha te 10 random étterem közül választhatnál, én meg mondjuk 100 közül. (Csal példa.) Szerinted melyikünk talál köztük NAGYOBB ESÉLLYEL olyat, ami tetszik neki?
Nincs kőbe vésve akkor se, hogy nagyobb eséllyel indulsz azért, hogy te tetszel 100 embernek hogyha neked az a 100 emberből csak 10 tetszik és egyetlen eggyel jönnél össze.
Én csúnyáként szintén 10-5-3 emberből válogatok és egyet választok ki PÁRkapcsolatra, mint te! Itt írták előttünk. A szexkapcsolat nem egyenlő PÁRkapcsolattal. Nem könnyebb, se nehezebb egyik kinézetűnek sem!
14
"Nem könnyebb, se nehezebb egyik kinézetűnek sem!"
Akkor neked nincs logikád.
14
Bocs, de aki ennyire alapvető statisztikai összefüggéseket nem ért azzal nincs mit kezdeni. Irány vissza az alsó tagozatba.
Nem értem, mert hiába kajtat utánad 100 ember, vagy 2, hiába fekszel le 6-al hogyha a legvégén egyet választasz közülük ugyanúgy, mint én.
A merítés egy dolog. Mit érsz el azzal, hogy válogatod a partnereid, de egyikkel se vagy boldog, mert nem adják meg neked azt amire szükséged van, akár annyit csalódtál már, hogy belefáradsz az egészbe és inkább egyedül maradsz? Az se ér el semmit,aki az első "rajongóval" összejön, mert végre valakinek kell hogyha nem szereti, vagy nem boldog mellette már. Nincs az valójában, hogy könnyebb, nehezebb csak más az életút.
18
Akkor is több esélye van egy szebb külsejű embernek, nem érted?!
Aki pedig váltogatja a partnereit, az már eleve nem komoly kapcsolatban gondolkodik, hanem csak a szex a cél.
Utána, ha már komoly kapcsolatot keres, akkor is több esélye van, mert a párválasztásnál is az első szempont a vonzó külső, mert enélkül nincs szex sem, ha nincs szex, az nem párkapcsolat.
Próbálom neked logikusan levezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!