Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyes szép emberek ugyanúgy kínlódnak a társkeresés terén mint a helyes szép emberek?
Nem ugyanúgy
Másképp
Nekik nem az a bajuk hogy senkinek se kellenek,hanem hogy a sok kangörcs között megtalálják azt akit érdekel a lelkük is a külsőjük mögött
Szerintem a társKERESÉS terén sokkal jobb helyzetben vannak a szép emberek. Persze tudom, itt divat azt hangoztatni, hogy minden relatív, de baromira nem.
Amikor egy férfi vagy nő 1000 ellenkező neműből 800-nak bejön, az teljesen másképp tud válogatni, mint aki 1000-ből 8-nak jön be. Egy szép embernek nagyobb a merítés, több lehetőség közül válogathat stb.
Maga a párkapcsolat semmivel sem könnyebb a szép embereknek, erre millió és egy példát láthatunk akár a saját környezetünkben, akár a sztárok, hírességek világában.
Ahogy előttem is írták....
"vajon melyiket válasszam??"
Szerintem hülyeség az, hogy nehezebb nekik. Mert attól, hogy bejönnek 100 embernek attól még neki az összes 100 ember tetszik. Csak mondjuk 10 úgyahogy és 1-et választ ki.
Míg a csúnya emberkék kevesebb embernek a zsánerei, de ugyanúgy lehet, hogy mellétrafál, vagy nem talál olyan alakot, aki neki tetszene, működne a dolog.
7
Ez világos, de nem mindegy, hogy 100-ból vagy 10-ből válogathatsz, nem igaz? 100 emebrből sokkal nagyobb eséllyel találsz neked megfelelőt, mint 10-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!