Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én minden nőnél esélytelen vagyok, mert a szüleimmel élek 35 évesen, egy híd alá is érdemesebb lenne költöznöm?
Itt hangoztatja hogy prostikhoz jár.
Persze hogy nincs félretett pénze.
Nekem az nagyon undorító egy emberben amúgy hogy a szülei végét várja.
Gusztustalan tényleg.
Én 43 vagyok és anyáméktól nem fogok örökölni semmit, mert rá hagynak mindent a húgomra. Nem fogok odamenni verni az asztalt. Nem érdekel. És ha egy árvaházra iratnak mindent ahhoz sincs semmi közöm. Ők dolgoztak meg érte egy életen át.
#47: Akkor mesélj már, hogy mégis mit dolgozol és mennyi a nettód és mennyi idő alatt érted el.
Ha hirtelen egyre több olyan jelenne meg, mint te, akkor vajon mennyivel csökkenne, mert a munkáltatód neked se akar fizetni többet, mint amit feltétlenül muszáj neki.
Ha egyéni vállalkozó vagy, akkor ha túl sok eszkimó jelenik meg, kevés lesz a fóka.
Szóval taníts a gazdaságról, mester, hogyan lehetne X időegység alatt Y tőkéből előrébb jutni, mint amit a matematika megenged, ha a szerencsefaktort nem vesszük figyelembe, mert ilyen "fektess Bitcoinba" jól hangzik, mint az "ennyin kellett venni OTP résztvényt, annyin meg eladni" de kicsit olyan, mint a kaszinó ebben az értelemben.
Reális hozam a reálisan elérhető jövedelemre (mínusz közelező kiadások + valamennyi puffer a váratlan dolgoknak), ami fölötte van, az bónusz, azzal nem jó számolni, pláne nem életet alapozni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!