Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én minden nőnél esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én minden nőnél esélytelen vagyok, mert a szüleimmel élek 35 évesen, egy híd alá is érdemesebb lenne költöznöm?

Figyelt kérdés
2024. jan. 8. 16:57
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
76%
Edricus? Ha igen, jó mélyre süllyedtél, ember.
2024. jan. 8. 20:39
 42/52 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hogy ő. Ócska troll volt mindig, csak nyegle, intellektuális köntösbe csomagolta a hülyeségeit. Most legalább látjuk, ki is ő...
2024. jan. 8. 20:41
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdező a szüleivel él, akkor nem kell lakbért fizetnie. Rezsi, kaja, a kiadások ráeső része. Ha minden hónapban eltett volna mondjuk 50 ezret, most sokkal előrébb lenne.
2024. jan. 8. 20:41
 44/52 anonim ***** válasza:
79%
Jaa az véletlen se létezik hogy összekaparod magad. Oké. Akk sajnáld magad.
2024. jan. 8. 20:56
 45/52 anonim válasza:
31%

#20: Nem lehetséges a fővárosban pláne nem, csak itt ezen az oldalon összefújja a szél a jómódúakat, hiszen nekik van idejük írogatni akár munka alatt/mellett, akár mikor letelik a műszak, meg azoknak, akik nem is dolgoznak, csak tőkejövedelemből élnek (ne sértsük meg az önérzetüket, dolgoznak ők, begyűjtik a jussukat az albérlőktől vagy nézik napi fél órát a grafikonokat).

De ezt így ritkán fogják bevallani, főleg mivel az ilyeneket leponzották, így jönnek ezzel a "szegény családból jöttem" dumával, hiszen az internet névtelensége mindent elbír.

2024. jan. 9. 01:09
 46/52 anonim válasza:

#43: Mivel lenne előrébb?

12 hónap alatt 600 ezer.

10 év alatt 6 millió.

50 év alatt 30 millió.

Feltéve, ha mondjuk állampapírban a FELÉT megőrzi a VALÓS inflációnak. Például 18%-ot kapsz mikor 25% a BEVALLOTT infláció (az élelmiszer meg 50-100%-ot drágult, ahogy a rezsi és a lakbér is ha a hatósági stopot nem számoljuk, amit az adófizetők fizetnek).

Szóval ha a vásárlóértékét megőrzi az összekuporgatott pénzének, akkor 85 évesen lesz 30 milliója, amiért most is csak éppen vesz valahol a rozsdaövezetben egy 15 négyzetméteres galériázott putrit vagy valamelyik külső kerületben egy 25 négyzetméteres szocreál berendezésű panelt, ahol megállt az élet a 80-as évek óta bútorzatilag és mindenhogy.

2024. jan. 9. 01:20
 47/52 anonim ***** válasza:
58%

45

Coping mechanism...

Ne ámítsd magad. Rengetegen keresnek jól, mert versenyképes diplomát szereztek, értelmesek és meglátják a lehetőségeket. Én nem "szegény" családból származom, csak tök random, átlagos körülmények közt nőttem fel, és teljesen átlagos képességekkel rendelkezem. (A matek talán kicsit jobban ment az átlagnál, de sehol sem vagyok egy igazán tehetséges matekagyhoz képest.)

Szóval nem, nem kell hű de rengeteg szülői segítség vagy milliós tőke. Csupán egy kis szürkeállomány.

2024. jan. 9. 08:11
 48/52 anonim ***** válasza:

"mert a szüleimmel élek 35 évesen" Nem azért.

Egyébként még biztosan nem próbálkoztál az ország összes nőjénél.

2024. jan. 18. 16:19
 49/52 A kérdező kommentje:

Talán jobban járok, ha kivárom azt, hogy egy nő próbálkozzon be.

Vagy szerencsém lesz, vagy életem végéig prostikhoz járok.

2024. jan. 18. 19:44
 50/52 anonim ***** válasza:

A kérdésnek semmi értelme és a válaszoknak sem, de leírom mit gondolok a témában, már csak magam miatt is.

Ha átlag magyar családos életre vágysz, ne vágyj. Szerintem normális ember nem akar semmit ami azzal jár.

Márpedig erre van a legnagyobb esélyed, ha összeismerkedsz egy átlagos nővel:

- Meg fog hízni, de lehet te is ha most még adsz magadra, mert nem lesz időd magadra, mert a gyerekek minden más fontosabb lesz, mert statisztikailag a legelhízottabb ország magyarország

- Nem lesz sex, vagy kevés és szar az előzőekből kifolyólag

- Sokat fogsz dolgozni és még ha magyar viszonylatban jól is fogsz keresni még mindig kevés lesz ahhoz képest amit pl nyugoton megkereshetnél

- Ezért be fogsz gyepesedni, bedarál a mókuskerék, a most még szerinted értéktelen szabadságod rabszolgasággá fog alakulni szép lassan

- A fentiből adódóan hobbid nem lesz, mindig le kell adnod, kompromisszumot kell kötnöd szinte mindenben

- Minden illúziód elmúlik a párkapcsolattal, nőkkel, házassággal kapcsolatban és ott leszel középkorúként kiégve, leharcolva, betegen, kövéren

- A gyerekeidnek sem fogsz tudni mindent megadni, megintcsak a kompromisszumok tömkelege következik

- A végére lehet hogy el is válsz mert tudjuk hogy milyenek a magyar válási statisztikák

Ha ezt mind megúsztad ritka szerencsés vagy és elégedetten nézhetsz a családod és a saját szemedbe

Nekem voltak kapcsolataim, de mivel belelátok jópár házasságba, kapcsolatba stb ki minek nevezi, eszem ágában sincs a függetlenségemet feladni, hogy a fenti sors várjon rám.

Persze sokan elvannak a híg f*sban mert jobb mint a semmi, gyakorlatilag ezért tart itt az ország ahol, hajrá!

2024. febr. 6. 02:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!