Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy tizenévesen még csak csak össze tudtam hozni egy randit ismeretlen lányokkal (még ha redszerint nem is lett belőle semmi több), huszonévesen már vért izzadós volt, harmincasként pedig kb. az esélytelen és a lottóötös közötti...?
Totál egyedül vagyok, mindig is egyedül voltam.
Munkahelyen, ismerősi körből esélytelen párt keresni.
Az online, mint olyan, NEM működik (bár régen működött, a kérdés részben erre is vonatkozik, tehát, hogy 20 éve miért volt sokkal sokkal könnyebb még online is ismerkedni)...
Pláne így karácsonykor szívszaggató dolog látni, hogy kb. az összes ismerősöm együtt boldog valakivel, én meg itt romlok megfele egyedül...
37/F
Én is dettó ugyanígy 38F
Hajrá sírjunk együtt :DDD
Engem mindig lenéztek a nők, mert nem nőttem elég magasra.
Nyomorult, igazságtalan élet. :(
Nyilván lehet így van, viszont akkor meg nem kell azt állítani hogy "jaj SENKINEK nem kellek".
Nekem is jobban működött régen a netes ismerkedés, mondjuk a társkeresők soha. De facebookon bárkire rá tudtam írni, vagy bármilyen fórumon, nem az arrogancia jött válaszul rögtön.
Szerintem alapvetően megváltozott az internet és az emberek hozzáállása. Már mindenki zárkózott, nem az van mint régen. Az internet már egy ilyen alap tömegcikk lett, ami mindenhova be van kötve.
De nehogy azt hidd, hogy csak társkeresésben van így. Az összes régi jó fórumon nincs már színvonal. Akár ha csak megnézed a gyakorikérdéseket. Itt is már csak trollkodásból áll az egész oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!