Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy tizenévesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tizenévesen még csak csak össze tudtam hozni egy randit ismeretlen lányokkal (még ha redszerint nem is lett belőle semmi több), huszonévesen már vért izzadós volt, harmincasként pedig kb. az esélytelen és a lottóötös közötti...?

Figyelt kérdés

Totál egyedül vagyok, mindig is egyedül voltam.

Munkahelyen, ismerősi körből esélytelen párt keresni.

Az online, mint olyan, NEM működik (bár régen működött, a kérdés részben erre is vonatkozik, tehát, hogy 20 éve miért volt sokkal sokkal könnyebb még online is ismerkedni)...

Pláne így karácsonykor szívszaggató dolog látni, hogy kb. az összes ismerősöm együtt boldog valakivel, én meg itt romlok megfele egyedül...

37/F

2023. dec. 25. 19:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

U.I.2.:

Akár a világ változott (mert változott, ez tény) akár én vagyok inkompatibilis "ezzel a világgal", mindkettőre megoldás, ha én nem leszek már ezen a "világon". Én nem akarok egy ilyen "világon" tovább szenvedni, gürizni, harcolni, vért izzadni, és ennek a világnak is sokkal sokkal sokkal jobb lesz nélkülem.

2023. dec. 29. 09:45
 22/28 anonim ***** válasza:
37%

Kedves Kérdező, túl sok a rinyálás!

Írod, hogy magas vagy tehát pl. nálam már jobb esélyekkel indulsz a nőknél.

2023. dec. 29. 10:16
 23/28 anonim ***** válasza:
81%
#21 Kérdező, maximálisan megértelek, és együttérzek veled, de ezeket az öngyilkos gondolatokat egyszer s mindenkorra verd ki a fejedből. Tudom, milyen érzés egyedül lenni karácsonykor. A férjem halála után nekem is ilyen gondolataim voltak, de aztán lassacskán kezdtek elrendeződni a dolgok. Hidd el, nem fogsz végleg egyedül maradni, általában akkor jön valaki, mikor legkevésbé várjuk. Nem szabad rágörcsölni a párkeresésre, mert akkor tuti nem sikerül. Fel a fejjel, jönnek még jobb napok!
2023. dec. 29. 14:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

23.

Na ezt nem értem én soha!!!

Ne görcsöljek és ne foglalkozzak barátnővel és akkor majd jön?! Hogyan?

Ha meg akarok egy barátnőt és el is járok ide-oda, meg nyomulok is, akkor meg mindenki elutasít.

2023. dec. 29. 18:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Ha mentális problémáid vannak azzal érdemes szakemberhez fordulni nem egy anonim fórumhoz.
2023. dec. 29. 19:12
 26/28 anonim ***** válasza:
75%

"Ha mentális problémáid vannak azzal érdemes szakemberhez fordulni nem egy anonim fórumhoz."

Az ilyen válaszok mellé pénzt is utalhatnál. (TB ellátásban le fognak sz*rni)

2023. dec. 31. 12:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy TB vagy nem TB.

Én jártam fizetőshöz is meg TB-hez is.

Sokkal jobb volt a TB.

Barátomnak viszont a TB nem csinált semmit. Máshoz járt, hozzáteszem.

Volt párom 3 fizetőshöz járt és fura mód a legolcsóbb magasan a legjobb volt számára.

Ember függő!!!

2023. dec. 31. 18:14
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egyáltalán nem alaptalanul írja a következtetéseket a változással kapcsolatban , és mint ahogyan azt leírta - nem jó irányba változott a világ. Azzal is kiegészíteném hogy mostanság férfi szemszögből nézve " szinte" esélytelen az online társkeresőkre hagyatkozni. Azt is hozzátéve hogy már a kinézet vagy amiről úgy gondolja az ember hogy talán siker lehet - már az sem számít. Teljesen felesleges és eltúlzott abszolút érdektelenné vált a klasszikus értelemben vett társkeresés - legalábbis az online világban totálisan. És sajnos ez egyre inkább csak kihat a cyber világon túlra is. Ja és nem is kell harminc X évesnek lenni ahhoz, hogy valaki szembe találja magát ezzel az élethelyzettel - ha mondhatjuk így.
jan. 27. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!