Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy ismerkedni,ha valaki megtetszik a facebookon ismeretlenként és ráírok?
Mmmmegpróbálhatod, de 99%, hogy nem fog menni.
Eleve elég nagy az esély arra, hogy nem is vesz észre, tekintve, hogy az ismeretlenek által írt üzenetet külön helyre érkezteti a Fb.
De meg... nem. Van a facebooknak társkereső szekciója is. Ott vannak azok, akik társat keresnek.
Nem jó módi, hogy mindig és mindenhol betalálhatnak társkeresési céllal. Elveszi az ember biztonságos privát szféráját.
Ráadásul sok csaló is jön ilyen dumával, szóval tényleg elég rossz ómen az egész.
Ez zaklatás
Ennyire nem lehetsz elkeseredett.
99.9999% hogy NEM! Kivéve, ha valami nagyon extrán az esete lennél.
Minden nő tucatnyi ilyen bepróbálkozó üzit kap naponta, olvasás nélkül törlik.
"Minden nő tucatnyi ilyen bepróbálkozó üzit kap naponta, olvasás nélkül törlik."
Nem hinném
Sok nő reagál ezekre, én úgy tapasztaltam. Én is próbálkoztam hasonlóval amikor nyomorultul kétségbeesett voltam, általában válaszoltak, legalább. Még normálisan is. De össze nem jött semmi persze. Viszont hallottam róla hogy egyesek így ismerkedtek össze, kapcsolat is lett a dologból, szóval egyeseknél még működött is
Egy biztos, a fb társkereső funkciójánál vagy a tindernél biztosan sokkal jobb megoldás ez is. De közel sem megbízható
"Tuti nem fognak visszaírni"
Ha ez így lenne nem csinálnák annyian, teljesen feleslegesen
Viszont tanúsíthatom hogy visszaírnak néhányan, épp elegen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!