Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ismeretlenként ti mit mondanátok erre?
Bocs, ha hosszú.. aki így van vele, csak az utolsó nagyobb bekezdést olvassa, köszi :D
---
Volt egy lány akit szerettem..és Ő is egy "nagyon kicsi ideig".. Mert aztán közölte, hogy csak egy fellángolás voltam neki.. Utána még hónapokig,(évekig) próbálkoztam, de hiába. Tudni kell hogy msn-en beszéltem vele rengeteg, mert személyesen nem ismertem azelőtt.
Meg rengeteg mindent adtam neki ez idő alatt, és a barátai szerint is lett volna esélyem még..csak hát..
---
Aztán eljött a tali ideje..Elmondása szerint kellemesen csalódott, meg másoktól is ezt hallottam vissza.
De mivel tanult, meg Zh-ott, így nem tudtunk olyan sűrűn találkozni, meg mennie kell haza, sokat tanulni..stb..
---
Aztán Kitaláltam, hogy mi lenne ha hazakísérném suli után? Megvárom, és elkísérem, addig is tudnánk beszélni[1 órát kb.(nekem ez 3 órás kitérő lett volna naponta, mert nagyon nem egyfelé lakunk)], és nem veszik el a "tanulóideje". Nekem meg minden időt megért volna..
Akkor azt mondta hát jó, nem lenne ellenére. Eltelt pár nap, felhoztam ismét:
-hát ekkor a barátnőjével megy haza..máskor előbb végez mint én..most nagyon leszívta a suli, nem lenne jó társaság..bla bla.
Aztán kitértem rá még egyszer(mondtam is ha jó lesz neki, akkor szóljon és megvárom), hogy akkor őszintén, lesz ebből valami vagy hagyjuk. Azt mondta nem akart nemet mondani, nem volt ellenére,lett volna kedve, de nem fog összejönni..
(gondolom az is közrejátszott, hogy én szeretem Ő meg nem)
+ annyi, hogy tudtommal egyedül járt haza, még előtte mondta Ő is párszor..
Csak annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek?
Mert szerintem esze ágában se volt belemenni ebbe.. Csak 'hitegetett', majd majd..
Ti hogy látjátok? Ez olyan lekoptatás féle dolog volt nem?
Ha igen, mért nem lehet az ilyet őszintén ->bocs nem, és kész.
Szerintem igen. Nem hiszem, hogy bele akart menni ebbe. Csak hitegetett, le akart koptatni. És nem egy őszinte típus.
Bocs, de csak az utolsó bekezdést olvastam, ahogy kérted.
szerintem pedig csak haverkodna veled, viszont tudja, hogy te többet akarsz, ezért visszakozik, nem akar téged jobban megbántani, nem akarja, hogy úgy vedd, van esélyed nála. Tehát én nem bántom a lányt, szerintem nem is szemét, valószínűleg csak nem akarja, hogy azzal, hogy hazakiséred, áltasd magad....
A legjobb tanács ilyen esetben (amit nagyon nehéz kivitelezni), hogy lépj tovább, keress másik lányt, mert ettől a lánytól már nem fogod megkapni azt, amit szeretnél.
Attól félek, mindenki ugyan úgy fogja látni ezt a dolgot..
Azt már letisztáztuk párszor hogy nincs esélyem..de gondoltam ha kitartok és próbálkozom, meg fogja érni..de semmi. Holott neki nincs senkije jó ideje senkije sem.
Amúgy már továbbléptem valamennyire..( de teljesen sosem fog sikerülni szerintem.
Volt már pár barátnőm, de egyik sem fogott meg ennyire mint ez a lány.. de próbálkozom felejteni(évek óta :I).. csak ez a szikra sajnos mindig ott lesz részemről..
A válaszokat pedig köszönöm.
Mondjuk ha nincs neki senkije akkor nem értem miért nem ér meg neki legalább egy próbát a dolog. Lehet megszeretne.
pl ha fagyiznátok és dumálnátok az még nem kötelezné semmire, csak ismerkednétek.
:I
Mert hogy akit már egyszer szeretett(nem jártunk soha), arra nem tud máshogy nézni, csak barátként a későbbiekben..
De szerintem ez abszolút hülyeség.. ennyire nem lehet befolyásolni az érzelmeket..bár lehet rosszul tudom.
Oké,én teljesen hasonló cipőben járok. Összejöttem egy lánnyal, nem sokáig voltunk együtt, aztán dobott, mert nem kell neki kapcsolat most.
Tedd azt,amit én: Felejtsd el, rakd rendbe az agyad és az érzelmeidet, aztán keress más nőt. Legyen tartásod, bár úgy veszem észre, hogy van neked és nem kezeled rosszul a dolgot, legalább nem könyörögsz neki, ez pozitív;)
Ha a következő lányt megtalálod, már nem fog foglalkoztatni az előző, és hidd el, nem fogod elfelejteni, sztem sosem, de utána már teljesen semlegesen fogsz tudni rá gondolni.
Remélem segítettem valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!