Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkihez szól a kerdés! Lányok! Milyen dumával lehet ismeretlenként elhívni valahová titeket utcán ill. szórakozóhelyen? Srácok! Milyen dumával szednétek fel egy nőt?
24f vagyok
Igazándiból a szitu adja magát. Sosem erőltettem. Ha meló volt, vagy suli, akkor azzal kapcsolatban lehet kezdeményezni pl :)
Utána már szépen ki lehet tárulkozni egymásnak, megtenni az első benyomásokat.
Sok kulcsa van a dolognak. De ha érdekel részleteiben, akkor az Első benyomás c. könyv neked való. Torrenten fent van.
Ha nem lennék épp foglalt:
Diszkóban, hasonló stílusú szórakozóhelyen engem kb. sehogy... szökőévente megyek, és ha igen, akkor is táncolni meg barátokkal lenni... amilyen a törzsközönség ilyen helyeken, kockáztatni sem kockáztatnék.
Utcán: ha épp nem sietek látványosan, számomra az a szimpatikus, ha odajön hozzám, elmondja kedvesen, udvariasan, hogy nagyon csinosnak / szimpatikusnak talál, nem lenne-e kedvem meginni vele egy teát / forrócsokit / elmenni vele sétálni vmikor. Ja, és köszön, bemutatkozik, megkérdezi, nem zavar-e.
Utcán sehogy.
Szórakozó helyen illedelmesen jól nevelten gyere oda beszélgetni, 10 perc után kérdezd meg akarok-e inni valamit/táncolni, ha legalább 30 percet beszélgettünk, és nem mutattam jelét, hogy az agyamra mész, akkor elkérheted a számom, nagy valószínűséggel meg is adom, és aztán telefonon egyeztetünk.
Ne gyere oda úgy, hogy "Csá, jó bula vagy, béla vagyok, holnap iszunk kólát?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!