Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol a legesélytelenebb egy 20as férfi társkeresésre? Neten, szórakozóhelyen vagy nappali leszólításokban?
én mindháromnál ugyanazt érzem hogy semmi esély :D
csak nem te is így vagy vele?
En is kb pont ezen gondolkoztam, aztan arra jutottam hogy egy nagy rakas sz az egesz.
20/F
Ez leginkabb töled függ!
Szemely szerint a netes ismerkedest tartom a legunalmasabbnak. A legtöbbször meg idövesztegetes. Regenyeket irkalsz, talan talalkoztos is, aztan sokszor kiderül, hogy nincs meg az a bizonyos varazs, elöben nem is olyan erdekes a mondanivaloja vagy/es nagyon elönyös szögböl keszültek ezek a par evvel es 10 kiloval ezelötti kepek.
Szorakozohelyen csak akkor ismerkedtem, ha nem szeretnem egyedül tölteni az ejszakat, de a reggelit mar igen. Termeszetesen nem minden alkalommal sikerült. De, amikor összejött, akkor valahogyan az elsö pillanattol ketelkedtem abban, hogy az a lany, aki felreszegen nekem dörzsöli a feneket valaha gyermekeim anyja lesz (Igen, ilyenkor hatarozom el, hogy barmennyire szenvedelyes, csakis gumival esek neki!).
A nappali (de akar esti, reggeli vagy tudom is en mikori), spontan leszolitassal ereztem magam a legjobban. Amikor megpillantottam egy gyönyörü lanyt (mint peldaul baratnömet, akivel par eve boldogan elünk együtt), akinek elvarazsolt a tekintete, valahogy keztetest ereztem, hogy odamenjek es maguktol jöttek a szavak. Persze, volt, aki visszautasitott, de meglepöen sokszor jött össze. Es szinte minden lany azt allitotta, hogy ilyen meg nem fordult elö vele es mennyire imponalta ez a batorsag... Pedig egyszerüen nem volt veszitenivalom! Elötte nem volt baratnöm es, ha rosszul sült el, akkor max. ugyanott tartottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!