Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lehet általánosítani, akkor a lányok, hogy veszik ha csak random ismeretlenként az Instán rájuk írok, hogy van-e kedvük beszélgetni? Többi lent.
Tinderen látom, hogy sokan megadják az insta profiljukat.
Más csatorna van a társkeresésre?
Vagy ez így nagyon tapintatlan?
25f
Törlöm.
Ha semmilyen módon nem adtam jelet arra, hogy ismerkednék, akkor miért pont nekem írnál? Az Instagramot amúgy se erre használom.
22/L
Majd akkor írj, ha matcheltetek. Páran nekem is írtak instán, hogy láttak tinderen, nem volt match, de...
Bmeg, okkal nem volt match, azért tinderezek, hogy ne írjon akármilyen jöttment, csak az, akinek úgymond engedem.
Plusz követők miatt teszik ki.
Akivel nem állsz párba annak nem írnék más helyeken. Ritka nevem van, amikor tindereztem nagyon zavart amikor írkáltak facebookon, vagy instán (nem volt hozzá csatolva a tinder fiókhoz). Plusz többnyire azok írtak így akikkel nem álltam párba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!