Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok hogy reagalnatok ha munkahelyen leszolitana egy random pasi es megkerdezne a neveteket es randizni hivna?
Ha jóképű vagy: mosolyognak, elpirulnak és igent mondnak.
Ha nem vagy jóképű: jobb esetben udvariasan elutasítanak, rosszabb esetben feljelentenek a HR-esnél zaklatásért...
Hívnám az őrséget, hogy valami tirpák bejutott a regisztráción.
Nálunk intelligens emberek dolgoznak, nem a gyárban vagyunk a szalag mellett.
Nem mondanám meg a nevem az tuti. Meg szoktam mondani hogy nem szeretnek ismerkedni (mivel nem akarok kapcsolatot nekem nem kell egy férfi a nyakamba ) . Randira amugy sem mennek el idegenel.
N24
#2 hat ez nagyon racionális
Ha jóképű akkor tetszene a közeledés
Ha nem az eseted akkor az már tolakodás.. hol van ebben a logika ?
Férfi aki oda megy hozzad honnan találja ki azt hogy neked mondjuk ő nem az ested vagy számodra csúnya?
Tolakodas az ha nem hagy békén azután sem hogy te elmondod nem szeretnél semmit. De külső alapján irni hogy valaki tolakodó az vicc.
Ha az én munkahelyemen történne, udvariasan visszautasítanám, ha tovább próbálkozik ezután, beszélnék a HR-rel. Ismeretlenül nem randiznék kollégával.
Írtad hogy bevásárlóközpontban akarod leszólítani. Ez elég... hm. Ha eladó a lány, karácsonyi pörgés van, kínos lehet neki hogy feltartod a sort. Meg egyébként is ő nem tud onnan "elmenekülni".
Hostesseknél ugyanez, bár ott azért kötetlenebb kicsit mint mondjuk egy H&M-es eladó aki előtt kígyózik a sor.
Ha nagyon ragaszkodsz a dologhoz akkor inkább a számát kérdd el, ne randira hívd egyből. Nem tud rólad semmit a lány, lehet baltás gyilkos vagy, 99%-a a lányoknak így nemet mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!