Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki szorong ismeretlen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki szorong ismeretlen helyeken/emberek között az hogyan ismerkedik? 23/F

Figyelt kérdés

Járok szakemberhez ezzel, mielőtt valaki ezt felhozná, na meg nem látom okát miért ne tudna valaki ennek ellenére elfogadni, főleg ha szeret és látja hogy változtatni akarok rajta.

Főleg társkeresőkön próbálkoztam eddig, de siralmasak az eredmények, annyira kevés lehetőségem van ott kommunikálni és annyira magas a ghosting aránya, hogy nem éri meg ennyi energiát fektetni abba, hogy kitapasztaljam hogy hogyan lehet fenntartani ott egy beszélgetést. Nem is nagyon volt olyan lány, aki különösebben érdeklődött volna, pedig kezdeményeztem is meg minden. Képekből is csináltam újakat, nem változott semmi.

Amiket eddig próbáltam az a konditerem és a szórakozóhelyek. Szerintetek egy hozzám hasonló ember, hogyan tudna lányokkal ismerkedni a valós életben? Valami ötlet?

2023. júl. 19. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
31%
Isznak pár felest.
2023. júl. 19. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy. A szorongas az nem kompatibilis a parkapcsolatokkal.
2023. júl. 20. 00:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy mitől szorongsz. Ismerkedéstől emberektől, vagy ha randizni kell hogy hova menjetek?
2023. júl. 20. 08:08
 4/10 A kérdező kommentje:
#3: Inkább embereket mondanám, randin még sosem voltam, mert vagy nem volt bátorságom elhívni és inkább bebeszéltem magamnak azt, hogy úgysem akar semmit vagy ahogy a kérdésemben is írtam, ilyen Tinder, Badoo stb oldalakon jött velem szembe és nem sikerült eljutni odáig, hogy elhívhassam.
2023. júl. 20. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:

"nem látom okát miért ne tudna valaki ennek ellenére elfogadni, főleg ha szeret és látja hogy változtatni akarok rajta"

Ez eléggé úgy hangzik, mintha csak az lenne számodra a lényeg hogy TÉGED szeressenek. Hogy te kapj a másiktól.

2023. júl. 20. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:

#5:Aha, biztos. Mármint nem is arról szólt a kérdésem, hogy én mit nyerek abból, hogy lesz egy barátnőm vagy fordítva.

Szerintem az elég szomorú, hogy kiragadsz egy random mondatot és olyanokon kezdesz el agyalni, aminek semmi köze sincsen a kérdéshez. A szóhasználatba még bele sem megyek "eléggé úgy hangzik". Most döntsd már el, hogy állítasz-e rólam valamit, úgy hogy nem is ismersz és csak egy kérdést raktam ki vagy csak mások figyelmét akarod erre felhívni, hogy aztán majd ők is ugyanezt gondolják, mint te.

Kérlek ha nem tudsz választ adni a kérdésemre, akkor ne írj már ilyeneket, semmit értelme, nem segít.

2023. júl. 20. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
27%
#6: Aki még nem oldotta meg saját erőből (mentálhigiénés szakemberi SEGÍTSÉGGEL, de SAJÁT ERŐBŐL) legalább 50%-át a szorongásproblémáinak, kiváltképpen, ha EMBEREKTŐL szorong, az egyáltalán ne keressen párkapcsolatot, mert jelen pillanatban még biztosan alkalmatlan rá.
2023. júl. 20. 17:34
 8/10 A kérdező kommentje:
#7: Mi az hogy 50%-át megoldani legalább? XD ( Ez költői kérdés persze, ráadásul el sem olvastad rendesen, amit fent írtam ezek szerint.) Szerintem te ezt összekevered a pánikbetegséggel, de igazából tök mindegy, ez egyáltalán nem segít engem, sőt az időmet pazarom csak. Kár volt beletenni a szorongást, csak már belefáradtam, hogy titkolnom kell szinte mindenki előtt, méghozzá nagyon hasonló reakciók miatt. Lefogadom nem is nagyon vette észre senki sem még rajtam amúgy. Majd biztos te mondod meg nekem, hogy mire vagyok alkalmas vagy képes, semmit sem tudsz rólam.
2023. júl. 20. 18:51
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
#8: és még könnyen triggerelhető is vagy, mint ahogy azt a mellékelt ábra mutatja. Hát, jócskán lesz mit dolgoznod magadon, amíg eljutsz oda, hogy érzelmileg stabil legyél, annyi szent.
2023. júl. 20. 18:54
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Igaza van 7-esnek, ezt eltitkolni talan az elso randiig tudod, amint a felszin ala kell menni, te ugy figsz kapalozni, mint aki fuldoklik. Lehet, hogy van annyi hidegvered, hogy el tudod terelni a kinos szitukat, de a testbeszeded ugyis lebuktat. Ebbol lesz az, hogy nem lesz masodik randi, mert bar hibat nem kovettel el, de megis lebuktal a masik szemeben, hogy komoly problemaid vannak.
2023. júl. 21. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!