Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szorong ismeretlen helyeken/emberek között az hogyan ismerkedik? 23/F
Járok szakemberhez ezzel, mielőtt valaki ezt felhozná, na meg nem látom okát miért ne tudna valaki ennek ellenére elfogadni, főleg ha szeret és látja hogy változtatni akarok rajta.
Főleg társkeresőkön próbálkoztam eddig, de siralmasak az eredmények, annyira kevés lehetőségem van ott kommunikálni és annyira magas a ghosting aránya, hogy nem éri meg ennyi energiát fektetni abba, hogy kitapasztaljam hogy hogyan lehet fenntartani ott egy beszélgetést. Nem is nagyon volt olyan lány, aki különösebben érdeklődött volna, pedig kezdeményeztem is meg minden. Képekből is csináltam újakat, nem változott semmi.
Amiket eddig próbáltam az a konditerem és a szórakozóhelyek. Szerintetek egy hozzám hasonló ember, hogyan tudna lányokkal ismerkedni a valós életben? Valami ötlet?
"nem látom okát miért ne tudna valaki ennek ellenére elfogadni, főleg ha szeret és látja hogy változtatni akarok rajta"
Ez eléggé úgy hangzik, mintha csak az lenne számodra a lényeg hogy TÉGED szeressenek. Hogy te kapj a másiktól.
#5:Aha, biztos. Mármint nem is arról szólt a kérdésem, hogy én mit nyerek abból, hogy lesz egy barátnőm vagy fordítva.
Szerintem az elég szomorú, hogy kiragadsz egy random mondatot és olyanokon kezdesz el agyalni, aminek semmi köze sincsen a kérdéshez. A szóhasználatba még bele sem megyek "eléggé úgy hangzik". Most döntsd már el, hogy állítasz-e rólam valamit, úgy hogy nem is ismersz és csak egy kérdést raktam ki vagy csak mások figyelmét akarod erre felhívni, hogy aztán majd ők is ugyanezt gondolják, mint te.
Kérlek ha nem tudsz választ adni a kérdésemre, akkor ne írj már ilyeneket, semmit értelme, nem segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!