Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy tizenévesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy tizenévesen még csak csak össze tudtam hozni egy randit ismeretlen lányokkal (még ha redszerint nem is lett belőle semmi több), huszonévesen már vért izzadós volt, harmincasként pedig kb. az esélytelen és a lottóötös közötti...?

Figyelt kérdés

Totál egyedül vagyok, mindig is egyedül voltam.

Munkahelyen, ismerősi körből esélytelen párt keresni.

Az online, mint olyan, NEM működik (bár régen működött, a kérdés részben erre is vonatkozik, tehát, hogy 20 éve miért volt sokkal sokkal könnyebb még online is ismerkedni)...

Pláne így karácsonykor szívszaggató dolog látni, hogy kb. az összes ismerősöm együtt boldog valakivel, én meg itt romlok megfele egyedül...

37/F

2023. dec. 25. 19:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
8,9 és ennek miköze van ahhoz, hogy neten már nem lehet ismerkedni sehol sem?
2023. dec. 25. 20:53
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
Talán mert 20 év alatt minden változott, csak te nem változtál a korral, hanem agyban még ott vagy.
2023. dec. 25. 21:47
 13/28 anonim ***** válasza:
56%
37 vagy, gondolom megöregedtél/megcsúnyultál valamennyire.
2023. dec. 25. 22:30
 14/28 anonim ***** válasza:
64%
Az évek folyamán egyre rosszabb lett a külsőd a tini kortól indulva. Plusz egyéb dolgokban (pl egzisztencia ) szintjén nem fejlődtél sokat. Nem értél el semmit. Csak eltelt az életed nagyobb része.
2023. dec. 26. 01:23
 15/28 anonim ***** válasza:

Gyerek korban még könnyebben barátkozik, ismerkedik az ember.

Most meg már itt a munka, ahol 8 óra és nincsenek 10-15 perc szünetek.

Vásárolsz, főzöl...

Totál kapkodás minden.

2023. dec. 26. 03:15
 16/28 anonim ***** válasza:
32%

Rossz ezt olvasni.

N

2023. dec. 26. 09:44
 17/28 A kérdező kommentje:

Ha rossz ezt olvasni, gondolj bele, hogy MEGÉLNI mennyire szar...

Egy másik kérdésben megpróbáltam segítséget kérni, megkérdezni, hogy mégis párkeresési céllal merre lehetne offline elindulni Nyíregyházán...

Hülye trollok széttrollkodták a kérdést, érdemi válasz nélkül.

Amúgy is depressziós vagyok már, tudjátok ti az IS mennyire szarul esett?

Á, szar az egész úgy ahogy van. Egyébként is azt terveztem, hogy ha nem találok valakit, aki csak hajlandó lenne velem szóbaállni, akkor legkésőbb a 40. születésnapomra vége. De így most, hogy ennyire nem számíthatok senkire, és hogy az elmúlt napokban ennyire szarul lettem, lehet hogy még 2024.-et sem akarom megérni.

Ha nem kellek senkinek, akkor nem is fogok hiányozni senkinek.

2023. dec. 29. 08:00
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

37 éves korodra nem volt még nőd. A korosztályodat lelakottnak, rondának tartod. Selejtnek tartod azt, akinek gyereke van.

Azt hiszed, hogy a magasság, a testalkat és a fizetés a belépőjegy egy boldog párkapcsolatba.

Hiába íror ki ketnaponta a siralmaidat, nem a világ változott, hanem te vagy inkompatibilis.

Rengeteg boldog pár él, ahol a férfi nem adonisz és nem gazdag. De ezt nem fogod megérteni sosem, mert nézel, de nem látsz; kérdezel, de nem figyelsz a válaszra.

2023. dec. 29. 08:07
 19/28 A kérdező kommentje:

"A korosztályodat lelakottnak, rondának tartod. Selejtnek tartod azt, akinek gyereke van."

Na álljon már meg a gyászmenet! ÉN ilyeneket NEM írtam. Olvasd vissza, hogy zöld, vagy kékkeretes hozzászólásban olvastál ilyeneket?! Mivel én vagyok a kérdés kiirója az én hozzászólásaim zöld keretben jelennek meg, másoké meg kékkel. Több regem meg nincs! Na gyerünk nézd csak vissza!

Azért attól hogy lelki roncs vagyok, akibe bele is lehet rúgni, éh hamarosan úgyis felköti magát, olyanokat ne adj már a számba, amiket nem mondtam!

Megvédeni még megengedett, hogy megvédjem magam?

"Azt hiszed, hogy a magasság, a testalkat és a fizetés a belépőjegy egy boldog párkapcsolatba"

Ezekre még csak nem is nagyon utaltam, kivételesen a magasságom (az egyetlen) dolog ami rendben van (181 cm). A többit inkább hagyjuk...

"Hiába íror ki ketnaponta a siralmaidat, nem a világ változott, hanem te vagy inkompatibilis."

Pedig az elmúlt 20 évben a világ igenis változott (és nem előnyére). 20 éve nem volt social media, nem volt instagram (ahol a nők modellnek képzelhetik magukat), nem volt tinder (ahol a nők számára a bőség zavara van a férfiak számára meg önbizalomromboló (tanulmányokkal bizonyított)), nem volt ekkora és ilyen eltorzult feminizmus, meg még egy csomó minden máshogy volt.és működött még 2003-ban. Én 17 voltam akkor. És te?

"Rengeteg boldog pár él, ahol a férfi nem adonisz és nem gazdag."

Persze, mert ezek a férfiak voltak olyan szerencsések, hogy iskolában, munkahelyen, baráti társaságban megtalálják a párjukat, vagy csak olyan jó a beszélőkéjük, hogy fel tudtak szedni valakit. Nekem ezek közül egyik sincs, egyik sem adott, soha nem is volt! Nekem akkor MÉGIS MI MARADT????

2023. dec. 29. 09:40
 20/28 A kérdező kommentje:
U.I. Normális esetben nem állnék bele senkibe se így, de egyből hazugságokkal indítani...
2023. dec. 29. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!