Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy csaj beszélgettünk, rákérdeztem a dologra, hogy mi lenne ha kettönk között lenne valami ilyen burkoltabb formában, és igy rámutatott másokra akik a munkatársaink, hogy miért nem náluk próbálkozok? Ez már esélytelen ha egy nő ilyet mond?
De utána még többször beszélgettünk, én próbálkoztam, de mostmár elegem lett belőle meg nem is nagyon beszél velem. Szerintem túltoltam a dolgot.
Pedig adott jeleket, mellém ült, de szerintem maximum barátok lehettünk volna..az meg nem igazán kell, mivel vonzódom hozzá.
Gondoltam, sajnálom. Ha ezt tudom utána már egyáltalán nem is próbálkoztam volna nála...az a baj hogy munkahelyen muszáj beszélni a másikkal.
Egyszer máshol is összefutottunk, beszélgettünk, de láttam rajta mikor másodszor odamentem hozzá, hogy kb. minek, de nem volt bunkó velem, mostmár az...
Azért mondják azt a videóban, mert pszichológusok által lett affajta testbeszéd elfogadtatva hosszú kutatások után!
Akkor bukta, ha te bebeszélsz magadnak jeleket, vagy nem pont ugyanúgy viselkedik mint az átlag a kimutatások során. Viszont legtöbb/sok esetben igenis vonzalom jele, ha téged tükröz, te feléd fordul a teste, ha a csuklóját, nyakát simogatja, mutogatja, vagy a haját csavargatja. Persze azon kívül még több jel is létezik, de amit mondanak a vidikben, vagy olvasol róluk általában igaz állítások.
"meg ha a testéhez nyúl, meg a hajához akkor vonzódik hozzád, előre döl meg feléd mutat a lábfeje akkor flörtölni akar"
A birizgálás legyen az haj, orr, ujjak, bármi, frusztrációt, vagy zavart jelent, esetleg unalmat. Ezekből te kivetted a neked tetszőt, pedig lehet, csak simán idegesítetted, de nem akart bunkó lenni, hiszen kolléga vagy.
Ha valaki feléd dől az az érdeklődés jele. Ha érdekes egy előadás, akkor is előre dőlsz, ha 120 éves nagymama adja elő. A lábfej szintén figyelmet tükröz. Figyelhet rád azért, mert jó társaság vagy, mert neki érdekes a téma, vagy, mert tetszel neki. Az, hogy mellédül valaki csacsogni csupán szimpátia, nem feltétlen vonzalom.
Gyanús lehet, ha karba fonja a kezét, láthatóan nem akar hozzádérni. Ha tetszel neki, hozzád fog érni tudattalanul is. Ha nem, akkor tudatosan visszább vesz, mikor leesik neki, hogy flörtölni akarsz. Eleinte valószínűleg viccel, poénnal próbálja elütni a dolgot, hogy ne legyen kellemetlen, de le tudd venni, hogy nem. Ezzel együtt a tartása, kommunikációja távolságtartóbb, tudatosabb lesz, hogy ebből is érezd, hogy nem és ne keltsen véletlenül reményt.
Ha visszább veszel, azt hiszi rendben vagytok, megint nyitottabb lesz, amit félre értesz és ekkor jön a "tesztel" hülyeség és megint nyomulsz. Ebből lesz elege és verbálosan is közli, hogy nem. Ha ezután is nyomulsz, akkor igyekszik kimenekülni a helyzetből. Ha jól értem ti most itt tartotok.
Nem mondom, hogy pont így zajlott le, de ez egy jellemző forgatókönyv. Figyelj meg nőket vonzó pasikkal az utcán, étteremben, akár melóban, ahol csak tudsz. Na, az a tetszés.
Nem azt mondom, a baráti érdeklődés eleinte akár összekeverhető, ha a másiknak nagyon szimpatikus vagy, de, a többség nem hajlandó felfogni az első jelzést, hogy nem, sőt a sokadikat se, csak a nyílt nemet, ami mindkét félnek kellemetlen.
Ne azt figyeld, mit "tanultál", hanem, a nőt, aki előtted van.
Nem baj, hogy elsőre félreértetted a jeleket.
Viszont az első elutasítás után hagyni kellett volna. Nem tesztel teged senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!