Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kiismerhetőek egyes nők? Az ismeretető jelek (megérzések) mindig hagynak nyomot maguk után valamilyen gyakorlati formában, unalmas már, legalább lenne kihívás benne, de az sincs, mi a teendő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 23:46
1/24 anonim válasza:
várj amíg találsz kiismerhetetlent, abban van kíhívás, de ne hidd hogy az olyan jó
3/24 A kérdező kommentje:
Igazából már találhatnék olyat amiben ne lenne kihívás ilyen téren...de az maga lenne a csoda.
2022. aug. 12. 00:29
4/24 A kérdező kommentje:
Az unalmon kívül...legalább lenne egy stabil tulajdonsága, de az elveszett.
2022. aug. 12. 00:30
5/24 anonim válasza:
6/24 A kérdező kommentje:
Jó film, egyik kedvenc!!!
2022. aug. 12. 00:32
7/24 A kérdező kommentje:
Visszatérve az előző elmélkedésemhez; legalább lenne egy olyan nő aki tesztelne és lenne egy értékes igazi tulajdonsága, hamár ennyi irreális elvárásom van :)))
2022. aug. 12. 00:37
8/24 anonim válasza:
Az meg nem jutott eszedbe,hogy veled van a problema?abbol,amit leirtal nekem az jon le,hogy a nonek birkaturelme van,ha eztt az egoizmust es fitoktatast elviseli
9/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg az jutott az eszembe...hogy nem érted a kérdést.
2022. aug. 12. 00:45
10/24 anonim válasza:
De értem , te nem tudsz a sorok kozott olvasni….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!