Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a férfiként az egykori párotokról, amennyiben kifogásoltátok bármilyen formában az illetőt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogyha egy nő a férfi ágyába bújik, akkor az a minimum, hogy az legyen tiszta. Ne legyen fertőzött(?!), ne legyen rossz hatása rátok, se emberileg, se fizikai élményekben. Ha az illető elkapott valamit, akkor kezeltesse magát a nőgyógyásznál. Annyira bosszantó, hogy gazdag férfiaknál ezt meg sem teszik, oda készülnek, mert ott megakarnak felelni a nők. Azok cuppognak rajta, élvezik az egészséges testi adottságokat, míg valaki esetében hirtelen jönnek rossz élmények.2020. okt. 22. 19:13
1/12 anonim válasza:
Tehát elmentél egy olcsó prostihoz, és mikor benyaltál neki, megkóstolhattad az előző nyolc kuncsaftot? Ez van, ha nincs pénzed.
2/12 A kérdező kommentje:
ha nincs pénzed, akkor nem mész prostihoz.
Ha tudni akarod: Pont nem ez történt.
2020. okt. 22. 19:20
3/12 anonim válasza:
Szia Bombanős, itt vagyok, tudom, hogy hiányoztam, és csak miattam írod ki az újabbnál újabb kérdéseidet 😘😘
4/12 anonim válasza:
Esetleg leírhatnád érthetően, hogy mi bajod.
Szerintem nem egy általános jelenség, hogy a nőd annyira sem tart, hogy p..át mosson, mielőtt átmegy hozzád. Mielőtt hozzám átjött, minden exem szépen rákészült, ahogy én is.
5/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok.
2020. okt. 22. 19:36
6/12 anonim válasza:
Ezt katyvaszt én nem értem! Ha valaki az exed, akkor azt csinál, amit akar, kár is rajta gondolkodni.
7/12 A kérdező kommentje:
És ki beszélt itt exről?
2020. okt. 22. 19:48
8/12 anonim válasza:
#7: Te?
Egykori pár = ex
Vagy nem ismered valamelyik szó jelentését.
Puncit is most láttál először?
9/12 A kérdező kommentje:
Egykori pár nem feltétlenül Ex!
De ebbe most ne menjünk bele.
2020. okt. 22. 20:00
10/12 anonim válasza:
Miért, meghalt? Akkor persze, hogy fura szaga lesz pár nap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!