Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretek bulizni, akkor milyen helyeken/formában tudnék lányokkal megismerkedni?
Beszélgetni velem is lehet :)) ha pesti vagy, össze is futhatunk :)
23N
Amikor én próbáltam kiírni 28/F-ként ilyen kérdést, csak trollok jöttek és lenéző kommentek. Ugyanígy jóhiszeműen tanácsot és segítséget kértem, de csak belém lett rúgva. Akik meg próbáltak rámírni, egyszercsak minden ok nélkül eltűntek, meg se mondták, hogy mi bajuk volt velem.
Teljesen más vagyok, mint bárki, fogalmam sincs, hogy miként zajlik a barátkozás, csak azt, hogy szükségem van arra, hogy szeretve legyek és ne legyek magányos.
A kérdést illetően talán alapítványok tudnak segíteni, mert a neurotipikus világ nemigen fogad be autistákat.
A Te esetedben pedig egyedül a netes megoldás a nyerő. Ez például kiváló megoldás lehetett esetedben, de fogalmam sincs, hogy csináltad, hogy szívesen írtak kommentet. Bevallom őszintén irigyellek.
#6: "Ez például kiváló megoldás lehetett esetedben, de fogalmam sincs, hogy csináltad, hogy szívesen írtak kommentet. Bevallom őszintén irigyellek."
Ne irigyelj, az első 2 kommentelővel váltottam pár röpke mondatot, de amúgy semmi értelme nem volt. A neten ugyanúgy nehéz ismerkedni, ha nem jó a dumád, nem vagy érdekes és nem vagy kivételesen helyes (mint pl. én). Azokat meg főleg nem értem, akik itt a gyk-n ismerkedtek össze és kapcsolatban vannak, mert én legtöbbször csak pár mondatig jutok, utána mindenki felszívódik. Hogy a fenébe csinálják...?
A társkereső oldalakon meg még annyi esélyem se lenne, mint a való életben. Ezért is lettem volna kíváncsi arra, hogy milyen helyeken tudnék introvertált csajokkal beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!