Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek is is nehéz megismerkedni egy férfivel, vagy csak nekünk nehéz? Ha igen akkor nektek mi az ami visszafog, nehéz?
Szerintem mindkét nemnek könnyű. Attól lesz könnyű, hogy fejben könnyűvé alakítsátok, tehát úgy gondoltok rá, mint egy hétköznapi dologra, mintha pl fogatmosnátok.:D
Egyszerű és rugalmas megoldás.
De sokaknak még sem könnyű. Nem olyan egyszerű mint egy fogmosás.
A kérdés nem magamból indul ki, csak egyszerűen érdekel. :)
A saját tapasztalataim írom. Kétféle nővel találkoztam eddig, aki emiatt panaszkodott.
Az egyik csoportba tartozók egyszerűen nem tettek semmit azért, hogy ismerkedjenek. Dolgoztak/tanultak, nem kezdeményeztek beszélgetést, nem jártak el szórakozni, hazamentek és elvoltak a saját kis világukban. Érthető módon nem tudtak ismerkedni, mert teret sem adtak a dolognak.
A másik csoportba tartozók tudtak ismerkedni, mégis panaszkodtak, mert a kiszemelt nem vett őket észre. Szerezhettek egy buliban vagy eseményen 10 új srác ismerőst, akik közül mondjuk párnak be is jöttek, de őket ez nem érdekelte. Mantrázták továbbra is, hogy nehéz nekik ismerkedni, mert a kiszemelt 1-2 srácnak nem jöttek be, ezért ráhúzták a dolgot minden srácra.
77%-al nem értek egyet. Hiába döntünk el valamit fejben, ha nincsenek hozzá megfelelő képességeink és nem teszünk érte elég dolgot. Eldönthetem én fejben, hogy értek az atomfizikához, de ha nem jók a tanulási képességeim és nem küzdök x évet a dolog tanulásával, akkor nem fogok hozzá érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!