Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elegáns ruhaboltban dolgozó lánynak van esélye megismerkedni vásárlóval?

Figyelt kérdés
Van egy elegáns és drága ruházati áruház Budapesten ahol a férfi részlegen sok nagyon csinos és dekoratív lány dolgozik eladóként. Ennek az áruháznak a vásárlóköre tehetős emberekből áll az áraik miatt és sok férfi is vásárol ott a forgalmazott árúk stílusa és minősége/márkája miatt. Mennyi az esély arra hogy egy eladó megismerkedik ott egy vevővel? Felajánlja egy vásárló férfi hogy akkor igyanak meg egy kávét ha nem dolgozik?

2017. jan. 22. 22:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Arra nagyobb az esély, hogy egy öreg papa 4-szer kérdezi meg, hogy melyik ruhát vegye meg, melyik olcsóbb, nem szégyenlik magukat ezekkel az árakkal, meg hogy tudna ajánlani terméket stb.

Kereskedelemben dolgozom, tapasztalat...

2017. jan. 22. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak magamból indulok ki, akkor simán összejöhet..bár én elég közvetlen vagyok az eladólányokkal (főleg, mivel az Andrássyn lévő boltokban,egy két kivétellel tényleg nagyon csinosak és szépek az eladólányok, és barátságosak is), szívesen veszem, ha valamelyik a "stylistom" lesz, amíg vásárolok..így együtt összeválogatunk egy rakás cuccot,felpróbálom, és megkérem hogy mondjon véleményt, szerinte mi áll jól nekem/rajtam, közben beszélgetünk egy kicsit,ilyesmi..szerintem ez már feszegeti a flörtölés határait, mondjuk arra sosem gondoltam, hogy elhívjam az egyiket kávézni munka után..talán mert egyébként gyáva vagyok a lányokkal :/ Hát,a semminél ez is több :)
2017. jan. 23. 00:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt a való élet, nem a Pretty Woman... :D
2017. jan. 23. 00:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, a Zarában dolgozó lányok baromi szépek. Viszont ilyen modell lányoknak tűnnek, akik olyan álomvilágban élhetnek, amit én nem tudnék megadni. Emellett azért az ne tévesszen meg, hogy ő csak dolgozik. Az a dolga, hogy kedvesen segítsen, attól, hogy velem ott aranyos, attól messzemenő következtetést nem vonnék le. Ez a dolga.
2017. jan. 23. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!