Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 253 éves, dolgozó nők! Ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

253 éves, dolgozó nők! Ha nem mondja el a párotok több hónap kapcsolat után sem, hogy mennyit keres (kevesebbet, mint ti), akkor szakítotok vele? Ennyire nagy tényező ez?

Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 12:03
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
:D Nem 253 éves, hanem 25+ éves.
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

még csak 252 éve dolgozom, jegeljük a kérdésed, jövőre megválaszolom

(egyébként mit is akarsz tudni?)

3/12 anonim ***** válasza:
90%

Bár csak 20 éves vagyok,de nem érdekelne,hogy mennyit keres,ez az ő dolga.A közös dolgokból vegye ki a részét,hogy azonfelül mire és mennyit költ,az ő szíve joga :)

Minden tiszteletem a 253 évesen is dolgozó nőké :D

2017. jan. 7. 12:25
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Ugyan még pár év hiányzik a 253-hoz, de azért megválaszolnám :))

Amikor megismertem a most-már-férjem, kb. feleannyit keresett mint én, sőt, utána még vagy 4 évig szintén. Mégis hozzámentem, szóval ennyit erről :)

2017. jan. 7. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

Igen,engem zavarna, hogy nem mondja el. Az összeg nem annyira(ha nem a minimálbért vagy kevesebbet keres) de a titkolózása kikészítene. Nem korrekt. Több hónap után egy 25+os nő összeköltözésre gondol, és a kapcsolat komolyítására, amelynek része a közösen félretett pénz, az őszinteség, és egymás megismerése.

Ne szégyelld mennyit keresel, a titkolózás rosszabb. Ameddig nem "bizniszelsz" és nem bizonytalan a jövedelmed, nyugodtan vállald fel.

2017. jan. 7. 13:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem szakítok... de egyenlően próbáljunk fizetni ne csak az egyik fél. Ennyi.
2017. jan. 7. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
4. vagyok, kicsit félreértettem a kérdést - ha nem mondja meg, mennyit keres, szvsz az ő dolga, soha nem kérdeztem rá ilyesmire amúgy sem. Ha ki tudja venni a részét a dolgokból és lehet vele így is tervezni, akkor nem számít. Viszont azért furcsállnám a titkolózást, pár hónap alatt megismerhetne annyira, hogy megbízzon bennem ilyen téren is.
2017. jan. 7. 13:14
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretnék 253 éves lenni.
2017. jan. 7. 13:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, furcsallnam, h nem mondja meg. En sem keresek tul sokat, de ezt tudta eddig mindenki. Nem eftem, miert lenne titok. Egy olyan no, aki normalis, komolyan tervez a ffival, ehhez hozza jon az anyagi biztonsag tudata is. jo ha tudom, h nem minimalberen tengodik es lehet vele tervezni. Manapsag a meg meg nem szuletett gyerek is 300-400 ezerbe kerul. Es meg meg sem szuletett....
2017. jan. 7. 13:29
 10/12 anonim ***** válasza:
A titkolózás lenne szakítóok, nem az, ha minimálbért keres.
2017. jan. 7. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!