Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
253 éves, dolgozó nők! Ha nem mondja el a párotok több hónap kapcsolat után sem, hogy mennyit keres (kevesebbet, mint ti), akkor szakítotok vele? Ennyire nagy tényező ez?
még csak 252 éve dolgozom, jegeljük a kérdésed, jövőre megválaszolom
(egyébként mit is akarsz tudni?)
Bár csak 20 éves vagyok,de nem érdekelne,hogy mennyit keres,ez az ő dolga.A közös dolgokból vegye ki a részét,hogy azonfelül mire és mennyit költ,az ő szíve joga :)
Minden tiszteletem a 253 évesen is dolgozó nőké :D
Ugyan még pár év hiányzik a 253-hoz, de azért megválaszolnám :))
Amikor megismertem a most-már-férjem, kb. feleannyit keresett mint én, sőt, utána még vagy 4 évig szintén. Mégis hozzámentem, szóval ennyit erről :)
Igen,engem zavarna, hogy nem mondja el. Az összeg nem annyira(ha nem a minimálbért vagy kevesebbet keres) de a titkolózása kikészítene. Nem korrekt. Több hónap után egy 25+os nő összeköltözésre gondol, és a kapcsolat komolyítására, amelynek része a közösen félretett pénz, az őszinteség, és egymás megismerése.
Ne szégyelld mennyit keresel, a titkolózás rosszabb. Ameddig nem "bizniszelsz" és nem bizonytalan a jövedelmed, nyugodtan vállald fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!