A mentőállomáson dolgozó emberek tényleg összetartóak, közvetlenek egymással? Vagy ezt csak én akarom hinni?
Mentőtiszt szeretnék lenni, és bennem az a kép van, hogy a mentős kollégák szeretik egymást, jó a hangulat, összetartóak, segítenek egymásnak, hogy az egész csapat olyan, mintha egy nagy család lenne. Valaki bennfentes, saját tapasztalatból vagy ismerősökön keresztül elmondaná, hogy csak én vagyok ilyen naiv, vagy tényleg ilyen szoros a kapcsolat a bajtársak között? Esetleg a többi kékvillogós szervek dolgozóival is hasonló a viszony?
Köszi előre is! :)
18/L
Akik ebben a szakmában dolgoznak olyan kemény helyzetekben kell helytállniuk, amelyeket az emberek még fotókon sem mernek megnézni. Lehetetlenség, hogy ne tartsanak össze, ugyanakkor a lelkük nekik a leghatalmasabb az orvosi szakmában és sokmindent kell feldolgozzanak, így evidens, hogy össze kell tartsanak. Ha újoncként kezded majd a szakmát, akkor a legjobb lesz, ha éveken keresztül az idősebb 40-50-esekre hallgatsz és mindig azt csinálod, amit ők mondanak, mert sokszor nagyon-nagyon sürgős eseteket kell megoldani, vakarózás és gondolkodás nélkül. Ezt kell szem előtt tartsd.
Sok városban és országban igazi hősöknek is nevezik őket, nem hiába.
Kedves 1.-es hozzászóló, bár így lenne!
Hidd el nem ilyen.
Négy évigdolgoztam ápolók3nt.
Csodás négy év volt!! De!!
A mentős is ember a maga minden gyarlóságával együtt!!!
Igen van egyfajta összetartás, több mintegy átlagos munkahelyen, erre süksé is van. A munka egy része hajtós, egy része baromira izgalmas! Mindenesetre csak akkor menj oda ha el tudod fogadni hogy ez a fajta hivatás ( mert e az) sok lemondással is járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!