Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek néhány férfinak miért megy könnyen, míg másoknak áthidalhatatlan nehézség megismerkedni egy nővel?
Szerintem ez nemcsak önbizalom kérdése, van hogy a szerencse is belejátszik.
Egyik férfi ismerősömet úgy ismertem meg, hogy a csajokat nem bírta magáról levakarni. Majd 5 év múlva túl egy komoly párkapcsolat után, hiába ment vissza a "húspiacra" nem jött össze semmi neki.
De tény, hogy azok akiknek van rutinjuk a kontakt teremtésben sokkal előrébb vannak mint azok, akik úgy tekintenek a női nemre, mint akiket az UFOk dobtak közénk.
Pedig én eddig pont úgy tudtam, hogy az UFO-kat is nők vezetik és így próbálják meg leigázni a földet, hogy ledobják a katonáikat és fegyverek híján a természetükkel küldik korábban sírba a férfiakat.
Az utódjaik pedig kísérleti alanyok, hogy ne legyen feltűnő az invázió. :D
Sok palinak elmegy az önbozalma tinikènt a rosszul elsült baràtnő keresèsekben !
Utàna mâr ha belekerül a visszautasítás spiràlba akkor öngerjesztően romlik le a saját megitèlèse ! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!